Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nő kérdezte már meg első randin, hogy mennyit kerestek?
"Akkor biztos ők is a pénzre mennek, mi? Nem hogy megismerjék mit cisnálok mondjuk napi 8 órában, mi érdekel..."
Aha ez a vedekezo szoveg a tereles.. vetits masnak.
#21: hol a vetítés? Ha egy pasi megkérdezi, az oké, de egy nő az nem?
Azt is megkérdezem hogy milyen ételeket szeret és nem lesz kizáró ok, ha a paradicsomot nem. Ez csak az itteniek agymenése komolyan, és ezért nem fogtok senkit találni.
#2: miből veszed le? Ismersz személyesen? Tök jó hogy mások többet tudnak az életemről, mint én.
Igen vannak melók amik kizáró okok. Bartender -> este dolgozik, én nappal, nem igazán van időnk együtt lenni.
Kamionos külföldön. -> Nem akarok olyannal lenni aki huzamosabb ideig nem tartózkodik itthon.
De ettől függetlenül leírtam már, milyen szakmájú emberekkel (is) ismerkedtem illetve voltam kapcsolatban.
Szívesen.
Ha nem is randi volt de voltam annyira bátor,(lesz, ami lesz alapon), hogy leszòlìtottam egy nőt egy plàzában azzal a szöveggel, hogy nagyon tetszik nekem, és megkérdeztem nem lenne-e kedve beülni valahova elfogyasztani egy italt vagy üdidőt?
Kissé meglepődött, de nem rázott le.
Végül egy kávé és egy kóla lett rendelve.
Na, de nem ez a lényeg.
Kb. 30-40 perc beszélgetés után megkérdezte a csaj, hogy kaptam-e már fizetést?
Egyből kamuztam hogy még nem (pedig de), majd visszakérdeztem, hogy miért kérdezi?
De csak annyit válaszolt hogy csak kérdezte.
Kis idő múlva le is pattintottam a csajt.
Pedig tervbe volt a dugás is.
Igen, amatőr vagyok, hiszen azt sem tudom, hogyan kell nőt megdugni és pinát sem láttam soha.
De te vér profi vagy mindenben, ezért is vagy sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!