Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mennyi lenne az a fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi lenne az a fizetés egy férfi esetében, amire azt mondanátok, hogy jó, amivel már elégedettek lennétek?

Figyelt kérdés

Nyilván nincs ilyen összeg, mert olyan még sosem volt a világtörténelemben, hogy egy nő bármire is azt mondta volna, hogy "elég". Ha nettó egy milliót keresne, az sem lenne elég, mert akkor az lenne, hogy "de miért nem keresel kettőt?". Nettó kettő milliónál meg "miért nem keresel nettó kettőt?". De még a havi nettó tíz milliónál is menne a nyafogás.

Tehát, igen tudom, hogy egy nő sosem elégedett.

De most próbáljunk meg reálisan gondolkodni. Ha a realitás talaján állunk, akkor mennyi lenne az az összeg ami már nem lenne alacsony, tehát amelyik esetében már nem a bér lenne az ok ha elutasítjátok. Tehát mennyit kellene megkeresni, hogy onnan kezdve már ne a bér számítson tényezőnek amennyiben elutasításról lenne szó?

Tehát ha pl egy férfi havi nettó 170 ezret keres akkor ott már valószínű, hogy lesz sok nő aki csak emiatt nem fog vele semmit sem kezdeni. Viszont ha egy férfi már mondjuk nettó egy milliót keres és elutasítják, akkor ott valószínűleg nem a bér volt az oka.

De hol a határ?

Mennyi lenne ez az összeg forintban, euróban, fontban vagy akár frankban?

Most elsősorban nem golddigerek, hanem szimpla normális nők válaszaira várok.

2024. jan. 22. 05:34
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

*Nettó kettő milliónál meg "miért nem keresel nettó hármat?"

(Elírtam a kérdésben, elnézést)

2024. jan. 22. 05:36
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nettó 350-400 közt.
2024. jan. 22. 05:49
 3/28 A kérdező kommentje:

Milyen idős vagy?

Egyébként azt kifelejtettem a kérdésből, hogy ha nem gond írhattok pár infót magatokról is (ha akarsz kisregényt az se gond, ahogy az se ha inkább nem akarsz semmit). Pl életkor meg esetleg, hogy te mennyit keresel stb.

2024. jan. 22. 06:18
 4/28 anonim ***** válasza:
46%

Azért nem árt, ha a nő se keres rosszul.

Az egyenlőség világában már sima a 350-400e ft nettó kereset. Én ezt el is várom a leendő barátnőmtől. Többet keresek, de ennyivel már tudja tartani az életszínvonalamat. Ha nem tudja, akkor ott gond lesz hosszútávon.

2024. jan. 22. 06:38
 5/28 anonim ***** válasza:
33%
netto 700
2024. jan. 22. 06:42
 6/28 A kérdező kommentje:

Elsősorban heteroszexuális nőkhöz szólt a kérdés.

Nyilván nem baj ha a nő is jól keres. De most nem ez a téma.

2024. jan. 22. 06:43
 7/28 anonim ***** válasza:
8%
6 - Bocsánat, 350-400e forint kereset az minden csak nem jó. Átlagos, nem kell nélkülöznöd, de semmi extra.
2024. jan. 22. 06:44
 8/28 anonim ***** válasza:
19%
2 millió Ft/nap, de inkább óra.
2024. jan. 22. 07:20
 9/28 anonim ***** válasza:
Félénk 200-250 az átlag. Úgyhogy közel a határ, megy ki, aki tud, így megvan az átlag 1500 euró, persze 14x. Jobb esetben 2000. Na, ennyi elég. Ha jól beosztja az ember, egyenként a 4-500ezer sem kevés, ha nincs hitel meg gyerekek.
2024. jan. 22. 07:30
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Párom fizetése netto 400 ezer.

Mivel én most még itthon vagyok a kicsivel az én fizetésem kb semmi.

Annyival tudok segíteni hogy a másodállásban vitt vállalkozásában besegítek.

Így onnan is csurran cseppen minden hónapban más összeg. Ez megrendelésfüggő.

2024. jan. 22. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!