Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi lenne az a fizetés egy férfi esetében, amire azt mondanátok, hogy jó, amivel már elégedettek lennétek?
Nyilván nincs ilyen összeg, mert olyan még sosem volt a világtörténelemben, hogy egy nő bármire is azt mondta volna, hogy "elég". Ha nettó egy milliót keresne, az sem lenne elég, mert akkor az lenne, hogy "de miért nem keresel kettőt?". Nettó kettő milliónál meg "miért nem keresel nettó kettőt?". De még a havi nettó tíz milliónál is menne a nyafogás.
Tehát, igen tudom, hogy egy nő sosem elégedett.
De most próbáljunk meg reálisan gondolkodni. Ha a realitás talaján állunk, akkor mennyi lenne az az összeg ami már nem lenne alacsony, tehát amelyik esetében már nem a bér lenne az ok ha elutasítjátok. Tehát mennyit kellene megkeresni, hogy onnan kezdve már ne a bér számítson tényezőnek amennyiben elutasításról lenne szó?
Tehát ha pl egy férfi havi nettó 170 ezret keres akkor ott már valószínű, hogy lesz sok nő aki csak emiatt nem fog vele semmit sem kezdeni. Viszont ha egy férfi már mondjuk nettó egy milliót keres és elutasítják, akkor ott valószínűleg nem a bér volt az oka.
De hol a határ?
Mennyi lenne ez az összeg forintban, euróban, fontban vagy akár frankban?
Most elsősorban nem golddigerek, hanem szimpla normális nők válaszaira várok.
Elég ha annyit keres mint én nőként. Kb 580
Ezer de kerekítsük 600 ra.
Hú, de gáz ez a kérdés, és kár volt ilyen litániát írnod, 1 mondatban is megkérdezhetted volna, ha már nem elég az a napi több kérdés, amit te meg a hozzád hasonlók kiírnak.
„De még a havi nettó tíz milliónál is menne a nyafogás. Tehát, igen tudom, hogy egy nő sosem elégedett.”
„Most elsősorban nem golddigerek, hanem szimpla normális nők válaszaira várok.”
El sem tudom képzelni, hogy akkor szerinted az aranyásóknak milyen igényeik lehetnek, ha még a „szimpla normális nők” is nyafognak szerinted még a 10 millánál is.
Bármilyen hihetetlen, én nem szoktam firtatni a fizetését, anyagi javait a másik félnek, így ismerkedési szakaszban, az elején biztosan homályban marad, ha ő sem hozza fel témaként. De tegyük fel, vki fixen tudja a randizás időszakában, szerinted csak a bér miatt lehet megszakítani az ismerkedést, olyan még véletlenül sincs, hogy mondjuk a másik megvillantja az unszimpatikus oldalát?
Jajj, már megint ez a kérdés... Érdekes, én a pasimat nem azért dobtam, mert nem keresett egy milliót havonta, hanem mert nem törődött velem, elhanyagolt, nem bánt velem nőként.
Felőlem 100 ezret is kereshet, ha ő ebből ellátja magát és nem megy a közös programok kárára. (értsd, fizeti a saját részét) Ha ő ezeket magának nem tudja finanszírozni, akkor nem egymást keressük. Ennyi. Nem fogok azért otthon ülni és hagyni, hogy visszahúzzon, mert ő nem keres annyit vagy nem tudja beosztani a pénzt.
Hihetetlen, hogy még ilyen hosszú magyarázat mellett sem értették meg egyesek a kérdést (tisztelet a kivétel többségnek).
Miért nem olvassátok el figyelmesen? (Ezt annak a kettőnek írom, akinek nem inge ne vegye magára)
Mi értelme van ennek a kérdének? Ha valaki nem is keres egyáltalán semmit, mert mondjuk vállalkozó és lehetetlen meghatározni éppen mennyi fog bejönni, vagy mondjuk már csak passzív jövedelemből él, esetleg fél évet dolgozik külföldön aztán mondjuk 1 évet itthon pihen és ez alatt nem keres semmit, akkor ők már mind kukázva lesznek?
Meg most egy összeg nem jelent semmit, ha albélrtben laksz Bp-en simán elmegy rá 200 ezer rezsivel, meg minden szarral (de inkább több), tehát így a nettó 500 ezres fizetés is szar lesz, vagy legalábbis semmivel sem jobb, mint egy nettó 300-350 ezres vidéki fizu, saját lakással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!