Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi lenne az a fizetés egy férfi esetében, amire azt mondanátok, hogy jó, amivel már elégedettek lennétek?
Nyilván nincs ilyen összeg, mert olyan még sosem volt a világtörténelemben, hogy egy nő bármire is azt mondta volna, hogy "elég". Ha nettó egy milliót keresne, az sem lenne elég, mert akkor az lenne, hogy "de miért nem keresel kettőt?". Nettó kettő milliónál meg "miért nem keresel nettó kettőt?". De még a havi nettó tíz milliónál is menne a nyafogás.
Tehát, igen tudom, hogy egy nő sosem elégedett.
De most próbáljunk meg reálisan gondolkodni. Ha a realitás talaján állunk, akkor mennyi lenne az az összeg ami már nem lenne alacsony, tehát amelyik esetében már nem a bér lenne az ok ha elutasítjátok. Tehát mennyit kellene megkeresni, hogy onnan kezdve már ne a bér számítson tényezőnek amennyiben elutasításról lenne szó?
Tehát ha pl egy férfi havi nettó 170 ezret keres akkor ott már valószínű, hogy lesz sok nő aki csak emiatt nem fog vele semmit sem kezdeni. Viszont ha egy férfi már mondjuk nettó egy milliót keres és elutasítják, akkor ott valószínűleg nem a bér volt az oka.
De hol a határ?
Mennyi lenne ez az összeg forintban, euróban, fontban vagy akár frankban?
Most elsősorban nem golddigerek, hanem szimpla normális nők válaszaira várok.
Szerintem sem működik az a kapcsolat ahol a férfi kevesebbet keres. Szimplán azért, mert a nő mindig "fel akar nézni" a férfira. A nők többsége akkor érzi biztonságban és békében magát ha olyan férfival van együtt, aki "több nála". Ezért pl a nők többsége alapból össze sem jön mondjuk nála alacsonyabb férfival. Ilyen a fizetés is, ott ahol a nő többet keres ott ő is frusztrált lesz és tönkre fogja tenni a kapcsolatot.
Engem speciel egyáltalán nem zavarna akarmennyit keresne a párom, felőlem tízszer annyit is kereshetne, nagyívbe lesz*rnám. Nekem csak az a lényeg, hogy én el tudom tartani magam és senki sem kell engem eltartson. Viszont ha egy olyan nőről lenne szó, aki ha többet keresne ezzel felhatalmazást érezne arra, hogy emiatt egy kiállhatatlan bunkó hazisárkányként viselkedjen, aki azt hiszi, hogy csak azért mert többet keres mint én fel van jogosítva arra, hogy rabszolgájaként kezeljen és megalázzon, akkor abból a nőből én nem kérek. Mert volt ilyen is. Ment az "erősnőzés" meg a "gyenge senki férfiak" szövegek és az illető direkt olyan férfiakat keresett, akik tőle kevesebbet keresnek, hogy legyen kit boxzsákként kezelni és megaláznia. Viszont nálam ott telt be a pohár amikor nyilvánosan a barátaimmal beszélgettem és ő félveszakított a mondatom közepén és mindenki előtt ramordított, hogy "fogd be a pofád!" miközben full egyszerű hétköznapi dolgokról beszéltem olyan barátommal, akit már gyerekkorom óta ismerek.
Ez volt az utolsó alkalom, azóta sem találkoztam vele.
Hogy én férfiként soha nem beszélek így egy nővel sem? Hogyhogy én férfiként akármennyivel is többet keresek sosem alázok meg egy nőt sem?
A nők többsége egyszerűen elveszti a tiszteletet a férfi felé ha az kevesebbet keres nála. És a nők többsége ilyenkor megalázza a férfit. Fordított esetben valahogy nem ezt láttam. Pl apám, aki pl több mint dupla annyit keresett mint anyám soha egyetlen egyszer sem alázta meg anyámat és mindig minden esetben tisztelettel bánt vele.
Mellesleg volt nekem is egy párom, mármint ténylegesen párkapcsolatom is egy olyan nővel aki sokkal gazdagabb volt nálam. Ő is azt mondta, hogy nem zavarja ha én kevesebbet keresnék nála. Elhagyott. Gondolom mondanom sem kell, hogy akivel összejött, az nem egy tőlem szegényebb volt.
Szóval ennyire tudom komolyan venni ezeket a szövegeket.
Soha nem azt kell nézni amit mondanak a nők, hanem amit tesznek.
Mondjuk nem csak a nők, hanem alapból mindenki. A politikusok, Orbán meg a nők esetében meg pláne.
Tehát mondani mondják, hogy nem zavarja őket, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Előbb utóbb zavarni kezdi őket. Ezt saját magamon tanultam meg.
Ezért nekem az a célom, hogy minnél többet keressek, mert minnél többet keresek a páromnál, statisztikailag nézve annál nagyobb valószínűséggel lesz tartós a kapcsolat. Márpedig én hosszútávra tervezek, nem olyannak aki lehet máról holnapra kiugrik.
"nyilvánosan a barátaimmal beszélgettem és ő félveszakított a mondatom közepén és mindenki előtt ramordított"
Ez nem pénz kérdése. Így nem viselkedhetünk senkivel.
Persze, hogy nem pénz kérdése.
De nagyon sok nő azt hiszi, hogyha többet keres egy férfinál akkor azzal már mindenre fel van jogosítva és azt tehet amit akar.
Hallottam egy másik szintén megtörtént esetről, ahol a többet kereső nő azt mondta a férfinak, hogy "Az parancsol a házban, aki a több pénzt hozza haza!"
400e vidéken talán a 350 is elég, de Pest megyében élek, itt azért el lehet helyezkedni simán ennyiért.
De egyszerűen nem tudok elmenni emellett, rendesen sajnállak, hogy milyen nőkkel találkoztál életedben, jól meghatározta a nőkről való hozzáállásodat.
Személy szerint egyébként rohadtul nem a pénzért jöttem össze senkivel. A férjemmel már együtt voltunk jó ideje, mikor elkezdte magát képezni, és egyre jobb, és jobb munkahelyei lettek, így egyre jobb fizut kapott. Jelenleg 600-800 közt megkap, - és tudom, szerinted egy nőnek soha nem elég semmi de - elég mindenre, pedig én jelenleg nem dolgozok, a 2 gyerekkel vagyok itthon. Ha én is dolgoznék, és mondjuk 250-350et megkapnék, akkor ugyanilyen életszínvonalhoz neki elég lenne a kb 400at megkeresnie, tehát a válaszom ezen alapszik. Szingli, gyerektelen nőként attól függene, hogy mi az életcélunk. Ha családalapítás, akkor ez az összeg kellene, ha gyermek nélküli, kettecskében eléldegélés, akkor kevesebb is okés.
Busszal járok, nem nyaralgatok, "átlagosan elvagyok magamnak" férfiként. Évek óta van párom és eddig soha nem kérdezte meg összegszerűen, mennyit is keresek. Elég neki, hogy van munkám, tudja hogy dolgozom és nem vagyok naplopó. Mit kell ezen bonyolítani? :D
Mindenki annyit keressen amennyiből saját magát fenntartja. Előtted is elvolt EGYEDÜL, akkor miből gondolod, hogy melletted nem lenne? Nincs logika ezek mögött az érvelések mögött egészen addig, ameddig egy gyerek be nem jön a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!