Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig akkor akarnak a nők amikor már én nem?
Mikor egy nőnél próbálkozok, akkor általában valamilyen ok miatt elutasítanak stb. de valahol barátok megmaradunk mert szimpatikus vagyok nekik. Én lezárom őket ezek után és bedobozolom őket a friendzóna dobozba és más nőkkel ismerkedem, más nők lesznek érdekesek számomra.
Aztán hosszabb idő után ezek a nők jelzik hogy.... mi lenne ha esetleg több lenne....csak akkor nálam ez a vonat elment..(eddig 4 ilyen eset volt nekem)
Szerintem csak te látod így a helyzetet. Akiknél állítólag próbálkoztál és először visszautasítottak, majd később ők próbálkoztak nálad, nem lehet, hogy csak időre volt szükségük, vagy éppen benne voltak egy ismerkedésben valaki mással?
Amúgy én a helyedben kimondottan örülnék egy ilyen „képességnek”. 😅
3. Miért jó ez a képesség? Nagyon nem jó az hogy nálam a vonzalom valamiért ilyen esetben Nagyon gyorsan elmúlik.
Igen, olyan volt hogy a lány még az exét sirattta...
#4-nek, „Miért jó ez a képesség? Nagyon nem jó az hogy nálam a vonzalom valamiért ilyen esetben Nagyon gyorsan elmúlik.”
Mert tulajdonképpen ki lehet azt jelenteni, hogy az idő az esetek egy részében neked dolgozik. Te bepróbálkozol egy nőnél, és annak ellenére, hogy először passzol, utána idő kérdése, hogy mikor fog nálad jelentkezni. Neked ezzel nincs különösebb feladatod, egyszerűen csak türelmesnek kell lenned.
Az meg a te hibád, hogy a vonzalom gyorsan elmúlik. Lehet, hogy nem is volt igazán? Könnyen jön, könnyen megy? Ez nem jó jel ismerkedéskor.
Szerintem kötődési zavarod van múltból kiindulva, ami vagy nagy csalódás vagy gyermekkori trauma miatt alakult ki kérdező.
Neked csak addig érdekesek míg elérhetetlennek aztán elmúlik az érzés és amikor kezdeményezésnek ők akkor már tudatalatt félsz elköteleződni bárkivel.
Nem lehet, hogy ismerkedésnél annyira rágörcsölsz a dologra, hogy ezzel akaratlanul elriasztod őket?
Aztán ha már nem próbálsz aktívan imponálni nekik, akkor ők is jobban rálátnak a valódi énedre, és még szimpinek is találják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!