Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az olyan férfiakat vonzom, akikről nem lehet eldönteni, hogy csak haverkodni akarnak velem vagy többet is?
"Már legalább háromszor-négyszer ilyen esetbe botlottam"
ennyi? Képzeld, ha állandóan ebbe szaladsz bele, az élet pedig hosszú. Ez ezzel jár.
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk NEKED kellene egy kicsit odatenni magad? Úgy képzelem, hogy elvagy vele, kedves vagy stb, de komolyabb jelét nem adod a dolgoknak, ezért letesz téged barátnak, mert nem érzi, hogy komolyan gondolnád. Ha nem érezteti velem a másik, hogy Ő is komolyabban gondolja, akkor én sem eröltetem.
Azért ma már nem elég annyi, hogy vársz és vársz,és csak a másik fog lépni.
Nálam is mindig ugyanez van!
Igazából ők barátzónáznak téged, minket és nem tudom, hogy miért.
Mert egy ismerkedés nem így kezdődik igazából (mutatni kéne a jelét, hogy többet akarnak vagy nyitottak rád) és nálam de ezek szerint nálad is csak haverkodásnak indul és ott is marad. Mindig arra gondolok, hogy nem ütöm meg a barátnői szintjüket vagy túl kedves vagyok ezért érzik, hogy velem milyen jó időt eltőlteni de mint nő nem vesznek észre. :(
Velem állandóan ez van, de már belenyugodtam.
28 N
Talan oszinten el kellene mondani neki, hogy szeretned jobban megismerni, es akkor nem fogja azt hinni, hogy megint egy csaj, aki nem erdeklodik iranta?
Oszinten kommunikalni nem egy agysebeszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!