Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a nők mindig párkapcsolatot?
A nők p.ncijához a szívén át vezet az út.
Azt én sem ertem pl ha valaki mégcsak nem is látott szemelyesen engem, de miert akar máris a bugyimban turkálni?
A férfiak hülyék mint a ..
Minek akarnék "laza kapcsolatot"? Mi előnyöm származna belőle?
N
A pasik ebből a szempontból igénytelenek, mert lássuk be, nem kell sok, hogy elmenjenek, elég a punci megléte.
De teljesíteni a nő felé nem sokan tudnak, kiábrándítóak inkább a legtöbben. Ebben hol éri meg nekünk? Meg mégis honnan tudja a nő, hogy nem béna és önző a pasi, meg vajon a szexuális kultúrája a béka segge alatt van-e? Dumálni bárki tud, aki biztosnak tűnik magában és tényleg elhiszi magáról, hogy ügyes, a végén kiderül, hogy ugyanúgy szerencsétlen és csak reszelni tud, meg a nyelvével lesmirglizi a puncimat, aztán meg van sértődve, ha megmondom hogy hát ez gyér volt, szétválnak útjaink.
Nem mondom, ez kapcsolatban is előjöhet, de rendes kapcsolatban nem csak a szex számít és ott a páromnak segítek változtatni, mert érdekel a másik. Laza kapcsolatban nem leszek türelmes, minek? Nekem ilyenkor azonnal legyen jó.
Egyrészt evolúciós okai vannak, másrészt arról remélem tudsz, hogy az esetleges nem kívánt terhességet a nőnek kell kihordani/elvetetni. Harmadrészt a nők többnyire érzékenyebbek a fertőzésekre. Negyedrészt a nőknek kicsit többre van szükségük az élvezethez, mint egy férfinak.
Ha nincs komoly kapcsolat, akkor sok esetben a szimpla maszti kielégítőbb, és persze az kockázatmentes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!