Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy félek a párkapcsolatoktól? Volt pár csajjal dolgom már, de amikor többet akarnak testi kapcsolatnál mindig meghátrálok, mitől lehet ez?
Érzelmileg nem vagy okés, velem is ez van csak én lány vagyok...
Esetleg félsz az elkötelezettségtől.
Igen, a "nem szoktam" a megfelelő kifejezés. :) Eddig csak kétszer voltam, az első barátomba aki megfektette a húgom, és egy srácba akivel még interneten ismerkedtünk meg, majd elkezdtünk később találkozgatni. Az elején elég nevetségesnek tűnt a dolog de aztán egyre többet és többet találkoztunk és a végén már az se érdekelt hogy másfél órára lakik tőlem és hogy folyamatosan hazudtam mindenkinek hogy találkozhassunk. :D Kicsit elborult a agyam. Folyamatosan eltűntem és vele voltam, többször elszöktünk, még Angliába is kiutaztunk. Jahj, azok a szép idők. :D Az az érzés leírhatatlan. Reggeltől estig mellette akartam lenni, egyszerre levegőt venni, belelátni a fejébe, felvidítani ha szomorú, együtt nevetni vele ha boldog. Csak és kizárólag ő volt a gondolataimban. Szülők persze gyűlölték egymást meg ezt a nagy távolságot ami köztünk volt. Meg hogy elvettük egymás idejét. De mi lesz*rtuk a világot csak ő és én voltunk. Na ez körülbelül 5 éve véget ért, azóta nem voltam szerelmes. :) Akkor annyira elképesztően szerelmes voltam hogy szerintem nekem az egy életre elég volt. Olyan voltam mint egy narkós, csak ő volt a kábszer. :D
Remélem egyszer te is szerelmes leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!