A nők miért akarnak mindig párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 07:49
1/25 anonim válasza:
Minden normális értelmes ember azt szeretne, nem csak a nők
2/25 anonim válasza:
Nem akarnak sokan. Engem az utóbbi időben már sokan átcsesztek és hitegettek.
4/25 anonim válasza:
Mert egy jó párkapcsolat jobb mint egy jópár kapcsolat.
5/25 anonim válasza:
Nekem annak idején pont az ellenkezője volt a tapasztalatom. Vagy én vonzottam be az ilyeneket? Nem tudom.
Szóval rengeteg olyan nőbe futottam bele (internetes ismerkedésnél is, de nemcsak ott), akik csak ELVILEG akartak ismerkedni. Gyakorlatilag minden csip-csup dolog előbbre való volt nekik, minthogy velem egy randira időt szakítsanak.
Komolyan, internetes ismerkedésnél a végén már annak örültem, ha a lányról egyáltalán az látszott, hogy TÉNYLEG párkapcsolatot akar, nemcsak unaloműzésként, egónövelésként van fent a társkereső oldalon.
6/25 anonim válasza:
“A férfiak miért akarnak minden jöttment nőt folyton megd*gni?🤷♀️“
7/25 anonim válasza:
Biztonságot ad nekik az életben.
8/25 anonim válasza:
Gondolod, hogy csökkenek nem akarnak?
9/25 anonim válasza:
Nekem pont hogy inkább úgy tűnik, hogy 10/9 kérdés inkább arról szól, hogy "mikor lesz már csajom?"
10/25 anonim válasza:
Nem épp az a férfiak baja hogy nem akarnak a nők kapcsolatot, ezért ők akaratuk ellenére maradnak egyedül?
Nem ez a generációnk férfi tagjainak legnagyobb problémája?
Lemaradtak valamiről??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!