Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a nők mindig párkapcsolatot?
14
A lányok alkalmira nem gyakran keresnek a neten. Találnak élőben is, ha azt akarnak.
Igen. (Kivéve az adományozást.)
És a legtöbb élőlény szintén.
Vagy te gyakran csinálsz hobbiból olyat ami rossz számodra? :D
Amúgy nem válaszoltál. :)
Szerintem nagyon kevés nő keres kifejezetten alkalmi kapcsolatot, annyian biztosan nem, mint ahánynak végül mégis bekerül az emlékkönyvébe egy-két ilyen eset.
Nem hinném, hogy a többség ezt előre eltervezi, inkább egyszer csak jön a szélvész, ami izgalmas, de mégis biztonságos, ami valahogy felkapja, ami után aztán másnap reggel zavart mosollyal igazgatja a szoknyáját a konyhában, ahol előző este lekerült róla, és közben jön a szokásos mondat: "Sosem csináltam még ilyet, de..."
Na, ha te a hurrikánt és persze a reggeli mosolyt is ki tudod váltani, akkor jó eséllyel lehet alkalmi és szexkapcsolatod is. Még vissza is fognak hozzád jönni.
A gyúras nem elég, élmény kell, hogy legyél, valami magával ragadó.
Én olyan nő vagyok, aki érzelmek nélkül is szívesen szexel. De nem társkeresőzöm. Lemegyek egy buliba, és rengeteg pasi bepróbálkozik. Ez kényelmesebb, azonnali, igazi, nincs meglepetés, hogy nem is úgy néz ki mint a profilján, nincs időpont egyeztetés, kínos beszélgetések.
Ha társkeresőznék, akkor meg nagyon külső alapján válogatnék. Ha csak szexről van szó és még sokból válogathatok is mint valami katalógusban, akkor nyilván a legjóképűbb lesz a végén a kiválasztott.
18. Mert te olyan dolgokat is megteszel, amiből nincs hasznod?
Szívesen dugnál agyba főbe akkor is, ha nem lenne arra garancia, hogy minden aktus által orgazmusod lesz?
Akkor mit vársz a nőktől? Náluk az orgazmus nem automatikus, mint a férfiaknál. Sokkal több dolog kell hozzá, emiatt nem is adják olyan egyszerűen a szexet. Tehát, miért is legyenek odaadóak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!