Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal fiúk miatt vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúk miatt vannak incelek?

Figyelt kérdés
Mert a gyerekek 15-25 között már genetikailag magasabbak mint a korábbiak. Arcra is jobbak, mindegyik fodrászhoz jár. A szüleik megveszik nekik a 100 ezres divatos ruhákat , telefont, autót , lakást. És más a testük is. Össze vissza zabálnak és ennek ellenére olyan vékonyak amilyenek egy 70,80,90 években született férfiak sose voltak. De mivel ez most a menő ezért a fiatal sracok dugják a fiatal csajokat de még a 30,40 es nőket is elveszik a idősebb férfiak elől! 😡
2024. febr. 6. 08:50
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Újabb elmélet, hogy TE miért vagy lúzer. Nos, erről még mindig nem tehet senki más rajtad kívül.
2024. febr. 6. 09:03
 2/35 A kérdező kommentje:
Mi az hogy újabb? Nekem ez a meggyőződésem 10 éve.
2024. febr. 6. 09:07
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
10 éve a fiatal srácok miatt nincs nőd? És mi volt fiatal korodban a kifogásod? Az idősebbek? Nevetséges vagy.
2024. febr. 6. 09:08
 4/35 anonim ***** válasza:
83%
Persze. 31 évesen 17 éves fiúkat kell😂
2024. febr. 6. 09:10
 5/35 A kérdező kommentje:

10 éve volt nőm, még 7 éve is. De igen ! Fiatal koromban is volt probléma. Arról én tehettem. Nem érdekelt az iskola, a lányok semmi! Csak a zene. Volt 6-8 lány aki nyitott felém de egyikbe se mentem bele. 24 éves koromig egy csókig se jutottam el a nőkkel. Felnőtt korban jöttek az egészségügyi gondjaim amik miatt részben a mostani nyomorom (az elhízás ) a következménye. Így 36 évesen meg kövéren nem tudok versenyezni a kis nyomorékokkal (akik hatszor több kalóriát esznek) de mégis vekonyak… ezért elveszik előlem a potenciális partnereket.

2024. febr. 6. 09:20
 6/35 anonim ***** válasza:
87%
Így a korosztályoddal sem tudsz versenyezni, nemcsak a fiatal nyomorékokkal.
2024. febr. 6. 09:21
 7/35 anonim ***** válasza:
76%

Hát sajnálom.

Én sok férfi között dolgozok, de inkább választanám szexre a 20 alatti 50 ezer forintos szettben járó, kicsit pimasz, de folyton flörtölő, közel 190 magas, 90 kilós srácot, mint a 30as incelt. Bár incelnek még ő sem képes vallani magát, de még enélkül se kell a nőknek. Mi lenne, ha még hangoztatná is, hogy ő MÁS FÉRFIAK miatt incel?!

2024. febr. 6. 09:40
 8/35 anonim ***** válasza:
13%
Legyél tökéletes, kérdező. Nem olyan nehéz az. Akkor majd emberszámba vesz a többi ember. Addig nem.
2024. febr. 6. 09:42
 9/35 anonim ***** válasza:
82%
30-as nőként inkább szexelek karcsú, magas, szép arcú 18-20 évesekkel, mint a szerencsétlen incelekkel, akik a férfiak legalját képviselik. Szóval ha megtehetem, miért ne egy klassz pasival tegyem, minek válasszak rondát, dagadtat?
2024. febr. 6. 09:49
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
Haha, kérdező megkaptad a 9-es válaszában a magadét, haha, lúzer vagy.
2024. febr. 6. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!