Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk miatt vannak incelek?
10 éve volt nőm, még 7 éve is. De igen ! Fiatal koromban is volt probléma. Arról én tehettem. Nem érdekelt az iskola, a lányok semmi! Csak a zene. Volt 6-8 lány aki nyitott felém de egyikbe se mentem bele. 24 éves koromig egy csókig se jutottam el a nőkkel. Felnőtt korban jöttek az egészségügyi gondjaim amik miatt részben a mostani nyomorom (az elhízás ) a következménye. Így 36 évesen meg kövéren nem tudok versenyezni a kis nyomorékokkal (akik hatszor több kalóriát esznek) de mégis vekonyak… ezért elveszik előlem a potenciális partnereket.
Hát sajnálom.
Én sok férfi között dolgozok, de inkább választanám szexre a 20 alatti 50 ezer forintos szettben járó, kicsit pimasz, de folyton flörtölő, közel 190 magas, 90 kilós srácot, mint a 30as incelt. Bár incelnek még ő sem képes vallani magát, de még enélkül se kell a nőknek. Mi lenne, ha még hangoztatná is, hogy ő MÁS FÉRFIAK miatt incel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!