Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vágynak arra hogy besétáljon az életükbe (ingyen) a fiatal csinos lány, de tenni érte... aaaaazt már nem akarnak?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom sok férfi vágyik rá és örülne annak, hogy egy 18-25 év közötti gyönyörű hercegnő csak úgy besétáljon az életébe és felkínálkozzon neki. De ha megnézzük, igen kevesen hajlandóak bármit is tenni érte. Azt az egy nagyon kényelmes dolgot leszámítva, hogy sokan felregisztrálnak egy társkeresőre és unalmas, sablonos sokszor tőszavas vagy tőmondatos üzeneteket írnak nekik, és várják a csodát.

De a legtöbben csak idáig mennek, és elhitetik magukkal hogy ők megtettek mindent.

Mások szerint is így megy ez? Mindenki csak a csodát várja, és nagyon könnyen energiabefektetés nélkül akarja az instakirálynőt, de tenni senki nem tesz igazán semmit.

2023. dec. 31. 17:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Mit kell tenni érte?:)
2023. dec. 31. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
nem muszáj fiatalnak és csinosnak lennie, de a többi igaz rám, amit írtál
2023. dec. 31. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk fordítva a nőknek konkrétan semmit nem kell tenniük. Akkor az mennyivel igazságosabb?
2023. dec. 31. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
LOL ha felkínálkozna akkor megdugná. Többet hol akarna?
2023. dec. 31. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Tévedés, a nőkhöz sem sétál be egy fiatal, csinos és okos fiatalember. Pedig igény lenne rá.
2023. dec. 31. 17:56
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Na, és honnan tudod te azt, hogy hányan és mit csinálnak? Vannak statisztikáid? Ha unalmas a szilvesztered, keress valami értelmes elfoglaltságot, ne a nyomorultakat hergeld!
2023. dec. 31. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy ha teszel érte, akkor majd hullanak az öledbe a fiatal, csinos lányok.

Bár az instakirálynőket kifelyezetten nem szeretem, de a fiatal, csinos lányokat igen. Nemrég be is sétált egy az életembe magától, de aztán ki is sétált hamar. Pedig nem ingyen akartam őt, és nem is sablonos, tőszavas, tőmondatos üzenetekkel kommunikáltam vele.

Csak annyi történt, hogy én komolyat akartam tőle, vagy legalább azt, hogy én legyek az egyetlen, ő meg mást akart. Így aztán amilyen lazán besétált az életembe, olyan lazán ki is sétált.:)

2023. dec. 31. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondhatnám erre, hogy én azt tapasztalom, hogy a nők is tő mondatokban kommunikálnak. Sőt azt vettem észre hogy ha vissza veszek a kommunikáció komplexitásából sokkal jobb esélyeim vannak. Szóval mind a kettő nem nél vannak problémák.
2023. dec. 31. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Milyen fiatal? Te hol elsz?
2023. dec. 31. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát pont, hogy itt, ezen az oldalon tettem jópár lépést egy illető felé, majd áttértünk más platformra egy idő után, aztán mi lett a vége?

A nagy semmi.

Meg amúgy is: a nő választ mindig. (F!)

2023. dec. 31. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!