Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mégy mostanában olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mégy mostanában olyan nehezen az ismerkedés a csinos nagyon vonzó nőknek is?

Figyelt kérdés
Munkahelyen elég sok csinos vonzó nő van de az ismeretségi körömben is viszonylag sok a szingli ilyen 25 év körüliek és több éve folyamatosan keresik a párjukat, igaz főleg interneten és valahogy nem jön össze, ilyen pár hónapos kapcsolataik voltak csak, tök szomorúak hogy már mióta egyedül vannak és egyszerűen nincsen párjuk, egyszerűen nem találják a párjukat, mi lehet ennek az oka?
2023. dec. 21. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Hányszor kérdezed még meg? Jelentsem a kérdést vagy befejezed már?
2023. dec. 21. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Ez nem csak mostanában van így.

A társkeresés mindig is nehéz volt. Főleg ha a lány csinos és művelt, akkor nyilván jogosan magasra teszi a lécet, és a húszas évek végén gyakorlatilag már elfogytak a normális jelöltek. Amelyik komoly kapcsolatban gondolkodik, már foglalt.

Ha egy pasi jól néz ki, van humora, okos és viszonylag jól keres, és 30 éves kora körül egyedül van, az két dolog miatt lehet:

-nem akar komoly kapcsolatot

-valami más személyiségbeli probléma van.

Ha óriási mázlija van egy nőnek, akkor ki lehet fogni egy normálisat két szakítás között, ha éppen jó időben jó helyen van.

2023. dec. 21. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
A #2-t nem értem, miért pontoztátok le, tök igaza van. Aki nem csak "papíron" jó party, az bizony elkel hamar, legyen férfi vagy nő. Aki 30 éves korában még szingli, és nem az van, hogy beleragadt a gimis kapcsolatába 10+ évig, amiből akkor szabadult, hanem tényleg szingli már évek óta, azzal valami gáz van. Lehet személyiségbeli, lehet elvárásokban keresni a hibát, hogy rossz helyen keresgél, de _valami_ gebasz tuti van. Ismerek én is egy rakás férfit és nőt, akikkel leírva semmi gond nincs, de közelebbről megismerve őket, én sem akarnék tőlük kapcsolatot, mert valami gikszer befigyel. Az már szerintem önmagában gyanús, ha valaki egy bizonyos kor felett még tartósan egyedülálló, és nem saját döntéséből. Egyébként meg igen, a párkeresés egy nehéz műfaj, sok véletlennek kell összejönnie és a csillagok állásának és a mindennek IS, hogy tényleg egy tartós, boldog, valamire való kapcsolat alakuljon ki.
2023. dec. 21. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

"Főleg ha a lány csinos és művelt, akkor nyilván jogosan magasra teszi a lécet, és a húszas évek végén gyakorlatilag már elfogytak a normális jelöltek."

Emiatt, mert ellentmondásba ütközik.

Ugyanis az, hogy valaki szép és művelt csak plusz pont. Mellé még kellene rendelkeznie megfelelő ön és emberismerettel is.

Nem biztos, hogy ügyes, nem biztos, hogy van elegendő tapasztalata, nem biztos, hogy okos párkapcsolat terén és kifog legalább egy olyan férfit, aki csak használja, vagy padlóra teszi, úgy értve hogy az önértékelését nullázza le "nemcsak" csalódást okoz.

Ilyen esetekben az a csinos és művelt nő már másképp néz a férfiakra vagy ha nem tanul az szituációkban hasonlóakban köt ki. Tehát mivel ellentmondásos volt az egész így lepontoztam.

Amit ő írt az szerintem kevés, nagyon leszűkítette a férfiakat. Ráadásul nem is kell, hogy a férfival legyen gond. Untig elég, hogy vele van, mint maga az említett éretlenség, szeretethiány, önbizalomhiány és már nem is maradnak együtt örökké.

(Kivételek vannak, de kösz szépen leélni az életed boldogtalanul.)

2023. dec. 21. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

En is egyedul vagyok 2 eve.

Bele lehet faradni az ismerkedesbe, el is engedtem a temat egy ideje.

Emberek koze nem nagyon jarok, az oline feluletekkel meg nincs jo tapasztalatom.

Akik szoba johetnek ferfiak vagyis a 30+os korosztaly, na ott ha valaki szingli arrol hamar kiderul, h okkal.

30N

2023. dec. 21. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

5# Például nem nőtt elég magasra.

Ez a legtöbb nőnek már elég ok egy pasi lenézésére.

2023. dec. 21. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Biztos nehéz lehet, hogy mindenki meg akarja őket dugni. Meg hogy elhalmozzák minden földi jóval, ez rettenetes, nem is értem. :D

Na de komolyra fordítva..... mindegy.

2023. dec. 21. 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Pl. miért nem egyes szám első személy a kérdés?
2023. dec. 22. 02:50
 9/10 anonim ***** válasza:
2-es összefoglalta a lényeget.
2023. dec. 22. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

"Ugyanis az, hogy valaki szép és művelt csak plusz pont. Mellé még kellene rendelkeznie megfelelő ön és emberismerettel is."

Hát pont emiatt maradt inkább egyedül. Mert nem akar olyan kapcsolatokba belemenni, ami neki nem megfelelő. Én százszor inkább vagyok egyedül, mint egy olyan férfival, aki nem becsül meg.

2023. dec. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!