Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy mostanában az ismerkedés? Régebben nem volt vele gondom, de mostanában folyamatosan kudarcot vallok.
Sosem voltam egy nagy Casanova, vagy Chad, de azért akadt Tinderről sikerem, vagy adott esetben ha Instagrammon kaptam jelzést, vagy Facebook-on, akkor tudtam összehozni randikat.
Viszont most Tinderen az elmúlt 6 hónapom teljesen sikertelenség, hiába volt vidéken bőven matchem, a nagy részük vissza sem írt, vagy csak 2-3 naponta, ami nyilván halottá teszi az egész kommunikációt.
Ha meg pl valaki Instagrammon lájkolja végig az összes képem (és nem követőgyűjtő, hanem egy sima lány) és ráírok, legtöbbször kapok egy sima smiley választ.
Tudom, hogy manapság minden nőre bárki válogatás nélkül ráír, ezért kb hidegen hagyja őket bármilyen megkeresés, de van valami amivel lehetne javítani az arányokon?
Sok társkereső van még, nem csak a Tinder.
És a nők élőben! járnak az utcákon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!