Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért nem jutok el egy sima beszélgetésig se senkivel?
25F vagyok, azt vettem észre, hogy kb. 5 évvel ezelőtt még tudtam lányokkal beszélgetni, volt komoly kapcsolatom, illetve több lány eljött velem randizni, akikkel korábban társkeresőben ismerkedtem meg. (Párhuzamosan soha nem foglalkoztam többel) 3 éve végetért egy kapcsolatom, ezután kipróbáltam a tindert. Az elején még több matchem is volt, egy lánnyal jutottam el találkozásig, de a harmadik randi után se éreztünk semmit, így nem találkoztunk többször.
Most az utóbbi 2 évben már se tinderen, se fb datingon nem jön össze egy sima beszélgetés sem, mert nem válaszolnak az üzeneteimre, pedig mindig próbálok valami személyesebb dolgot írni, nem egy standard szöveggel kezdek.
Más is tapasztalt hasonlót?
Valakinek van valami tippje, hogy mit kellene máshogy csinálnom?
1-2
Ez így jó ötlet lenne, viszont nem nagyon járok sehova. Munka, bolt, rokonok. Az egyetem elvégzése után elköltöztem a munka miatt, nem sikerült kialakítanom egy olyan baráti kört, akikkel el tudnék járni szórakozni, ahol lehetne ismerkedni.
Tömegközlekedésen van reális esély ismerkedni?
"Most az utóbbi 2 évben már se tinderen, se fb datingon nem jön össze egy sima beszélgetés sem, mert nem válaszolnak az üzeneteimre"
Tinderen nem is csoda, az volna a csoda ha ott jönne össze bármi is, átlagos külsővel persze
A fb dating ugyanaz, a tinder kistestvére, és nem az egyetlen ocsmány kistesó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!