Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes beszélgetés után első randin puszi, ölelés mehet vagy csak egy sima kézfogás?
Nagyon jól kijövünk chatelés közben, minden ok. A lány picit Exhibicionista, kacérkodik is.
34/F
Párommal mi is neten ismerkedtünk meg. Első randin a találkozáskor mikor egymás mellé értünk átöleltük egymást és megcsókoltuk egymást. Akkor ő 29 volt, én 23. 3 éve együtt vagyunk.
Ennyi idősen igazán legyen már csók az első randin is. Nem tinik vagytok már.
De ti tudjátok.
Én ha netről találkozom nővel randi céljából, mindig puszit adok.
Aztán persze pár órával később már a csók is megtörténik legtöbbször.
Nekem volt ilyen is olyan is.
Ajj, most hazudtam, mert első találkozásnál netes ismeretségnél csók még nem volt.
Volt akivel két puszi és kézfogás is volt. Mondjuk én a kézfogás részét nem értettem, az nekem olyan hivatalos. De nyilván ilyen dolgon nem akadtam fent.
Volt aki még puszit sem adott, annyira zavarban volt. :P
Ja tényleg! Ölelés sem volt. Nem vagyok ölelkezős, de egy-két pasitól jól esett volna.
Szerintem a két puszi simán mehet, aztán randi végén majd meglátjátok! :) jön magától, hidd el.
Én általában kivárom, hogy a lány mit kezdeményez, és aszerint reagálok - ha puszira hajol oda, akkor puszit kap, ha a kezét nyújtja, akkor kezet fogunk. Ha egyiket sem, akkor jellemzôen egy kis jelképes biccentés (meg széles mosoly) keretében köszöntöm.
Ezzel együtt másnak nem javaslom, mint módszert, mert a legtöbb nô egyszerûen nem ismeri az udvariassági szokásokat, és emiatt nem tudja ezt hova tenni.
Engem viszont így neveltek, és kellôen konok vagyok ahhoz, hogy egykönnyen ne változtassak a szokásaimon - na meg picit szórakoztat is, ha azt látom, hogy magában elkezd kombinálni:)
De amúgy szerintem puszival nem tudsz mellélôni.
Jézus ötös micsoda ember vagy te:)
Kérdező: kézfogás inkább ne. Szerintem két puszi elég, nem kell ölelés max mikor majd randi után búcsúzkodtok.
(Amúgy látni lehet, hogy mennyire nyitott a lány amikor közeledtek egymás felé.)
"Jézus ötös micsoda ember vagy te:) "
Kicsit régimódi, illetve kellôen elvetemült, hogy ezen mások kedvéért ne is akarjak változtatni:)
8:
Nem mások kedve, hanem a saját kedved amiről szó van. Vajon hány nővel nem jött össze az életben neked valami ezen hozzáállás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!