Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hogyan tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan tovább? Hogy közeledjek a lány felé? 17/F

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja vonaton megismerkedtem egy lánnyal. Heti 2-3-szor ugyanazzal a vonattal járunk. Mindig megkeres, és beszélgetünk. Már 2-szer elhívtam találkozni, de egyszer a sok dolgozatra tanulásra hivatkozva mondta le, másodszor meg rosszul érezte magát, és 2 órával korábban végzett, mint én. Szóval ez szerintem nem ilyen lekoptatás akart lenni.

A lány 17 éves, elég félénk, visszahúzódó, de viszont nagyon kedves, szép és aranyos.

Szerintetek hogyan folytassam? Hívjam el megint találkozni? Hova menjünk? (Például a korit kizárta a lehetőségek közül.) Mit csináljak? Milyen lépéssel/Hogyan közeledjek hozzá?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2015. febr. 21. 21:06
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja és otthon is mesélt rólam anyukájának is. Ez jó!? :)

+ Honnan tudhatom, hogy esetleg ő is többet akar-e tőlem, mint barátság?

2015. febr. 21. 21:08
 2/6 Stainless ***** válasza:

Hali!

Cukrászda megteszi, aztán séta mondjuk. Beszélgessetek, ismerd meg először :)

2015. febr. 21. 21:10
 3/6 Stainless ***** válasza:

Igen ez elég jó.

Onnan hogy érdeklődő feléd. pl rád ír, ő is keres. Puhatold ki de sztem egyértelmű h ő is benne lenne. :)

22F

2015. febr. 21. 21:12
 4/6 anonim válasza:
9%
Szerintem szard le egy kicsit.. Légy bunkó hogy azt higgye megvagy sértődve mert nem ment el veled.ha bocsánatot kér akkor biztos akár valamit. Én biztos ezt csinálnám
2015. febr. 21. 22:25
 5/6 anonim válasza:

Szerintem ne bunkózz! Az mindent elronthat, és nagyon rosszul eshet neki, mert abszolút nem szolgált rá, hisz csak rosszul lett, azért ment haza előbb..

Hívd el randizni, aztán majd jön magától minden :)

15/lány

2015. febr. 22. 19:28
 6/6 anonim válasza:
Semmiképp ne légy vele bunko! Semmilyen esetbe sem! Inkánbb hívd el megint valahova egy cukrászdába vagy egy kávézóva akár egy sütire is meghívhatod de ha ezt a kérést is visszautasítja akkor várj...jó sokat:D és próbáld elemezni hogyan viselkedik veled.Ha tetszel neki ugyis észre veszed rajta mert azt képtelenség leplezni xd és akkor majd beszélj vele egy kicsit erről :DD
2015. febr. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!