Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most kerültem új suliba és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kerültem új suliba és van egy lány az osztályba akinek bejövök és persze ő is tetszik nekem viszont még nem ismerjük egymást és még sose beszéltem vele. Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

2014. szept. 25. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A lányok megszólításához nem kell semmiféle varázstrükk. Megszólítod simán. Úgy, mintha csak az időt kérdeznéd meg tőle, természetesen.
2014. szept. 25. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
B+!!!!!! Ha egy osztálytársadat nem tudod megszolitani soha nem lesz csajod!
2014. szept. 25. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs jobb ötleted nézz ki egy filmet, ami biztosan tetszik neki (esetleg neked is, de ez nem olyan fontos) és mondd neki, hogy meg akarod nézni, de nem akarsz egyedül menni, van-e kedve jönni. Ha van, akkor szinte nyert ügyed van. A film után menjetek sétálni, vagy üljetek be egy kávézóba. Nem a film, a beszélgetés a lényeg. Ha nem vagy nagy dumagép készülj egy két témával, hogy ne akadozzon a társalgás, de add magad. Még pár év és már nem kell készülni a randikra.
2014. szept. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!