Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes beszélgetés után első randin puszi, ölelés mehet vagy csak egy sima kézfogás?
Nagyon jól kijövünk chatelés közben, minden ok. A lány picit Exhibicionista, kacérkodik is.
34/F
/Hetes vagyok/
Nekem bejön a régi módi stílus:)
(És nem hiszem, hogy rosszindulatból csinálná ezt kilences.)
"8:
Nem mások kedve, hanem a saját kedved amiről szó van. Vajon hány nővel nem jött össze az életben neked valami ezen hozzáállás miatt?"
Nem tudom, de ugyanilyen alapon azt is lehetne kérdezni, hogy akikkel meg összejött, azokkal valamilyen részben nem pont azért jött-e össze, mert ilyen vagyok. Meg persze az is egy természetes módon felmerülô kérdés, hogy az ilyen módon "elszalasztott" nôkbôl hány lett volna nekem való - ha nem, akkor nem igazán fáj érte a szívem.
Ôszintén szólva nem hiszem, hogy a köszöntésen oly sok múlna - utána jön még maga a randi. Ha a végén a csajban az marad meg, hogy fú, ez a srác meg se puszit adott, milyen bunkó, akkor ott valószínûleg már magát a randit is elszúrtam. Szóval akkor inkább szavazok arra, hogy egy egységes képet mutassak magamról, és közben még a lányról is lehet, hogy többet megtudok, hogy hogyan reagál.
Hiszen ne felejtsük el, hogy én ugyanúgy azért vagyok ott, hogy megismerjem a lányt, és enne fényében döntsek, hogy el tudom-e képzelni ôt a páromként. És ha tud meggyôzni, akkor én fogom azt mondani a randi végén, hogy bocs, de nem egymást kerestük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!