Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Pozitív.
Nem muszáj elviselnünk a szemét agresszív embereket, simán lelépünk ha úgy tetszik, segítséget is kérhetünk, lehet hobbynk, bulizhatunk ugyanúgy ahogyan a pasik és élvezhetjük az életet.
Már nincs az hogy tisztelem a pasit, felnézek rá, cselédje vagyok “ mer ő a pénz kereső”, hanem én is ugyanazt megteszem egy kapcsolatban.
Még így is többet érek, hiszen rendet én teremtek otthont, gyereknevelés oroszlánrésze az enyém, úgyhogy örüljön manapság egy pasi ha talál nőt , aki hajlandó elköteleződni.
Sok nő 30 éves koráig csak bulizik és pasizik.
Én is 35 éves koromig élveztem a szabadságomat.
Viszont olyat választottam aki a lehetőségek közül a legjobb volt.
Neki van a legnagyobb farka, 3 diplomás, nagy háza van nagy városban, sok pénze.
"Abszolút negatív és lehet lepontozni. :)"
Nos. Az emberek minimum a felének pozitív.
43
Ne is akarjon egyedül eltartani egy családot, a fene sem akarna kiszolgáltatott helyzetben lenni.
1. nem fogok érdekteleneknek kiselőadást tartani, kb mint egy galambbal sakkozni aki telibe szarja a táblát. Maradj csak ebben a toxic fröcsögésben. Ha lenne eszed, már rég utána jártál volna a dolgoknak.
2. tényleg látszik, hogy nincs eszed, mert most már nem csak a tudatlan kérdést ismételgeted ahelyett hogy vennéd a fáradtságot és olvasnál, hanem még logikátlanul fröcsögsz tovább 😅 egy nőgyűlölő mégis miért akarna eltartani egy családot, annak még párja se lenne. Mintha azt kérdeznéd, hogy egy vegán tudna-e vágóhídon dolgozni ... wtf😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!