Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy Budapesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy Budapesten már egyáltalán nem járnak szórakozni a csajok, szinte sehová?

Figyelt kérdés

10-15 évvel ezelőtt még tele volt a város hétvégén de még hétköznap éjszaka is, és könnyen lehetett ismerkedni akárhol. Most meg az a nagy büdös helyzet, hogy sehol nincsenek már. Mindenhol férfiak vannak abszolút többségben, és az a kevés nő aki van, sokkal zárkózottabb is. Egyértelműen csak azért vannak ott, hogy növeljék az ego-jukat, hogy "mennyi faszi akarna minket, hercegnők vagyunk".

És hercegnőnek lenni az mámorító, ez az új drog. Akár csak instán, tik-tokon.

Minek a hatására alakult így teljesen át 10 év alatt az élő társkeresés is?

2024. febr. 4. 16:54
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván olyan dolgot kezdtél el ecsetelni amit egy szóval sem mondtam. Sőt pont hogy az ellenkezőjét mondtam:

"a negatív oldalát, hogy ez néha a túl sok.."

Nyilván a szórakozóhelyi állapotok negatívak a nőkre nézve, de ha nem lenne elvárva a kezdeményezés akkor nem lehetne túlzásba vinniük a férfiaknak a szórakozóhelyen. Szóval szépen vagy kezdjenek el a nők jelentős része kezdeményezni, vagy pedig ne siránkozzanak hogy a férfiak kezdeményezésének van negatív oldala IS.

2024. febr. 4. 19:09
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezünk mi, csak nem olyanoknál, akik nem tetszenek. :D
2024. febr. 4. 19:12
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút átérzem még férfiként is, amiről a 16-os beszél. Én is sokat jártam bulizni barátaimmal (főleg két közeli barátommal), amíg szingli voltam. Minden áldott hétvégi összejövetel kizárólag, de tényleg kizárólag erről szólt. Éveken át könyörögtem nekik, hogy legalább egyetlen egy alkalommal menjünk már el úgy, hogy rólunk szól az a rohadt buli, ha már csak hétvégente találkozunk, legalább egyetlen alkalommal üljünk már össze egy sörözős, beszélgetős, elmélyülős estére, mert azért az baromira nem állapot, hogy elmegyünk mondjuk ketten valahová, és az 5 órás buliból nagyon maximum 1,5-2 órát töltünk együtt, mert a srác járkál körbe-körbe a 200 fős buliban 3-4 órán keresztül, és azt sasolja végig, hogy kihez mehet oda, és az ÖSSZES szombat este KIZÁRÓLAG erről szól, semmi másról. Semmi egyéb téma, semmi más tevékenység, csak és kizárólag csajozni egész idő alatt. Én meg ott vagyok hagyva a phaszba egyedül órákon keresztül. Kénytelen voltam addig sokszor idegenekkel cseverészni, iszogatni. Tudom furán hangzik, de valahogy nekem erre nem volt igényem, a szórakozóhelyes ismerkedésre, inkább más módját választottam az ismerkedésnek, nem ezt a bulizós, lerészegedős fajtáját.

Úgyhogy egy idő után megelégeltem ezt, hogy egy nyomorult házibuliba se jönnek el soha, mert ha nem lehet 10-20, vagy még több csajra rámozdulni egy éjszaka, akkor az már nem buli nekik (igen, ezt ki is mondták, amikor rákérdeztem). Annyira vágytam volna pedig egy tartalmas, beszélgetős estére (is), de kb. egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam ezt meg két közeli barátomtól, ha már ugye elvileg barátok vagyunk vagy mik…

30/F

2024. febr. 4. 19:16
 24/49 anonim ***** válasza:
0%

20.

Alkoholisták véleményére nem adok.

2024. febr. 4. 19:19
 25/49 anonim ***** válasza:
84%

23 Egyébként annyival, de ANNYIVAL vonzóbbak azok a férfiak, akiknek láthatóan nem az az egyetlen céljuk az estével, hogy valahogy dugjanak egyet. Szerintem sokkal menőbb, ha beszélgetnek, élvezik a bulit, táncolnak, netán egy csendesebb helyre mennek, és látszik rajtuk, hogy azért jöttek el szórakozni, hogy jól érezzék magukat.

Volt, hogy az én társaságom (főleg lányok) spontán összekeveredett egy ilyen fiú csapattal. Viccesebb, tartalmasabb (!), kellemesebb időtöltés volt, mint más bulik.

2024. febr. 4. 19:22
 26/49 anonim ***** válasza:
78%

24

Én meg idegbeteg trollokéra. :D

2024. febr. 4. 19:22
 27/49 anonim ***** válasza:
0%

26.

Szánalmas.

2024. febr. 4. 19:23
 28/49 -Belthazor- ***** válasza:
0%
Mily magasröptű, információcsere alakult itt ki, 2 "azonos" szintű vitapartner között 🙄
2024. febr. 4. 19:39
 29/49 anonim ***** válasza:
0%

28.

És te vagy ilyen téren az ideillő harmadik.

2024. febr. 4. 19:41
 30/49 anonim ***** válasza:
81%

Most hol marad a bezzeg régen?

A szüleink, nagyszüleink, ük-ük-üknagyszüeink idején teljesen jól működött, hogy elmentek táncolni, a férfiak felkérték a nőket, volt hölgyválasz, táncrend, udvarlás, bókok, és rengeteg kapcsolat indult így. Sőt, kimondottan férjszerzés céljából vitték a hajadon lányokat bálba, "bemutatni az úri társaságban", abszolút jól működő társkereső megoldás volt.

Aminek valószínűleg az volt az oka, hogy nem úgy ment oda a nagypapa nagymamához, hogy odadörgölte a farkát a fenekéhez, aztán hangosan büdösqurvázta azt, akinek ez nem tetszik.

Ma is lehetne szórakozóhelyeken ismerkedni. Vagy billiárd teremben, törzskocsmában, ahol az előző generáció még tudott ismerkedni. Csak át is kéne venni a módszereiket, férfiként, és nem úgy viselkedni, mint a begerjedt kanmajmok.

2024. febr. 4. 20:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!