Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A galaxis őrzőiben a mókus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A galaxis őrzőiben a mókus azt mondta, hogy nem bűn a lopás, ha jobban kívánom a dolgot, mint a tulajdonos, akkor ha elvenném feleségül azt, aki kapcsolatban van évek óta, de még mindig nem házas, akkor jobban megérdemlem őt?

Figyelt kérdés
2 nőről is hallom, hogy évek óta kapcsolatban van. De mennyire komoly, ha a párjuk nem kéri meg a kezüket? Mindkettőnél bepróbálkoztam (nem tudtam, hogy van párjuk), de legkoptattak. Meddig óhajtanak várni, hogy komolyra forduljon a férfival?
2024. febr. 4. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Megint mi ez a marhaság?
2024. febr. 4. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én képzeld el nem akarok férjhez menni és mégis együtt vagyunk jó pár éve.

De vannak olyan párok is ahol még nem tartanak ott mondjuk anyagilag, hogy házasság legyen szerintük. Nem a gyűrű, papír dönti el, hogy kinek milyen a kapcsolata. Hallottál már válásról?

2024. febr. 4. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mókus???
2024. febr. 4. 14:00
 4/12 A kérdező kommentje:
jó kifogás, csakhogy ha a házasság lenne fontos számukra, akkor nem azt néznék, mennyibe kerül az esküvő, most akkor döntsd el, hogy a papír a fontos vagy a bulika
2024. febr. 4. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De te nem tudod, hogy mi okból kifolyólag nem akarnak házasságot akkor mit okoskodsz? Jaj értem én. Azért, mert neked nem adnak esélyt. Látod hűségesek. Míg te még szerető is lennél olyan alacsonyan van a léc.
2024. febr. 4. 14:06
 6/12 A kérdező kommentje:

tudtam, hogy valaki még abba is bele fog kötni, hogy nem találtam el az állatfajt :D hód, hörcsög vagy mosómedve, nekem mindegy, nagyon nem ez volt a kérdés lényege

hol írtam hogy szerető lennék? a kérdésemből logikusan következik, hogy vele szakítson, mert a pasi nem gondolja komolyan, hiszen nem kéri meg a kezét, és velem legyen... szeretőről szó sem volt, ezt te látod bele, ennyit arról, hogy mit értesz nagyokos

2024. febr. 4. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekik nem egy pöcs kell, aki elveszi őket, hanem szerelmesek a párjaikba, mókuska.
2024. febr. 4. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:

az, hogy a nő nem akar veled lenni, mert a másik pasit szereti, az ugye nem számít? Csak a te jóléted számít, mert gyűrűt húznál a másik ujjára, és azt hiszed hogy ezzel minden meg van oldva.

Rengeteg nő akar házasodni, mégse tudsz egyet se megtartani. A te tornyodban van a probléma.

2024. febr. 4. 14:24
 9/12 A kérdező kommentje:
oksa, majd meglássuk 5-10 év múlva is együtt lesznek-e a nagy szerelmetességben
2024. febr. 4. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Ugyan miért hagyná el érted bárki is a párját csak azért, mert te szerinted a pasik nem gondolják velük komolyan? Milyen allattomos, rafinált dög vagy. Persze, hogy figyelembe se vesznek.
2024. febr. 4. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!