Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A galaxis őrzőiben a mókus azt mondta, hogy nem bűn a lopás, ha jobban kívánom a dolgot, mint a tulajdonos, akkor ha elvenném feleségül azt, aki kapcsolatban van évek óta, de még mindig nem házas, akkor jobban megérdemlem őt?
Én képzeld el nem akarok férjhez menni és mégis együtt vagyunk jó pár éve.
De vannak olyan párok is ahol még nem tartanak ott mondjuk anyagilag, hogy házasság legyen szerintük. Nem a gyűrű, papír dönti el, hogy kinek milyen a kapcsolata. Hallottál már válásról?
tudtam, hogy valaki még abba is bele fog kötni, hogy nem találtam el az állatfajt :D hód, hörcsög vagy mosómedve, nekem mindegy, nagyon nem ez volt a kérdés lényege
hol írtam hogy szerető lennék? a kérdésemből logikusan következik, hogy vele szakítson, mert a pasi nem gondolja komolyan, hiszen nem kéri meg a kezét, és velem legyen... szeretőről szó sem volt, ezt te látod bele, ennyit arról, hogy mit értesz nagyokos
az, hogy a nő nem akar veled lenni, mert a másik pasit szereti, az ugye nem számít? Csak a te jóléted számít, mert gyűrűt húznál a másik ujjára, és azt hiszed hogy ezzel minden meg van oldva.
Rengeteg nő akar házasodni, mégse tudsz egyet se megtartani. A te tornyodban van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!