Milyen tanúsítvány igazolja egyértelműen, hogy az adott oldal tulajdonosa az adott logóval rendelkezik? Google kereső logó megjelenítéssel kapcsolatban kérdem, mert önmagában tetszik, de ..
Az ssl az biztonsági tanusítvány, annak mi köze a logo-hoz? :D
Amiről te beszélsz az a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, ahol le tudod védetni a logod már ha te csináltad akkor automatikusan, vagy ha nem és grafikussal csináltattad, akkor szerződésben megegyeztetek a grafikussal, mert ezt is jó szerződésbe írni. De ha nem védeted le, a szerzői jog ugyanúgy védi az illetőt, aki készítette, magyarán be is perelhető az aki ellopta és kereskedelmi célra használta. Csak nem árt az oldal láblécbe a C- Copyright logot is odabigyeszteni.
És ennek mi köze ahhoz, hogy a Google megjeleníti a találati listában? Nincs köze hozzá.
Ez volt a cikk, amit láttam.
"illetve nehezebbé teszik a rosszhiszemű hirdetők vagy csalók számára, hogy esetleg saját oldalukra csalogassák az egyébként teljesen más céget vagy oldalt kereső webezőket"
Ez alapján nem csak a felismerhetőség a cél.
Az SSL-nek nincs köze a logóhoz önmagában, ez igaz, nem is mondtam, hogy most így van, csak gondoltam rá jó lenne egy olyan adatbázis, amiből a keresőmotorok meg tudnák jeleníteni az adott oldalt birtokló cég hivatalosan bejegyzett logóját.
Az SSL tanúsítvány csak azért került a képbe nálam , mert tudtommal bizonyos biztonságúnál igazolni kell a cégnek önmagát így akár lehetne ez ennek az alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!