Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasinál milyen szánalmas már hogy gyalogtúrával akarja megúszni az igazi randizást?
Figyelt kérdés
2024. febr. 3. 12:21
11/19 anonim válasza:
Az első randink Szegeden volt a férjemmel. Egy fagyinak indult a Csiga pékségben. De végül elindultunk a Boszorkány-sziget felé mert gyönyörű idő volt. Ha jól emlékszem kb 18-20 km-t sétáltunk aznap. 🤭 Nem ez volt a terv de mindketten szeretünk bóklászni és kirándulni. Jól sikerült hiszen lett folytatás. Szerintem ez nem megúszás kérdése.
12/19 anonim válasza:
Szerintem nem rossz...és nem baj hogy ingyenes program.
Sokan egy sz4ros kávé ára miatt ölni tudnának, ha tegyük fel nem lesz folytatása a randinak.
13/19 anonim válasza:
Engem a túra része zavarna, nem az ingyen. Lehet piknikezni is ahelyett, hogy mászkáljunk.
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem szánalmas. Én is szeretek túrázni, szívesen veszek részt gyalogtúrás randin. 41N
15/19 anonim válasza:
Nem egyszer lett nőm túrázás közben. Nagyon klassz dolog.
16/19 anonim válasza:
Abszolút szánalmas, nagyon megúszós.
Nem is tudtok igazán egymásra figyelni.
Vannak igénytelenebb nők, nekik való egy ilyen pasas.
18/19 anonim válasza:
16.
És az nem "megúszós", hogy egy nemi alapon lévő szabályrendszerre hivatkozva "fizet a másik" te pedig nem, csak mert... "mindig is így volt", vagy valami hasonlóan értelmes érv...?
19/19 anonim válasza:
Ha a fizetésről van szó, akkor gyalogtúrán is mélyen a zsebbe lehet nyúlni. Az útvonalon szinte minden duplájába kerül a tesconak:) Sőt vannak méregdrága éttermek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!