Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasinál milyen szánalmas már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasinál milyen szánalmas már hogy gyalogtúrával akarja megúszni az igazi randizást?

Figyelt kérdés

2024. febr. 3. 12:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem már volt ilyen "randim". Nem azért, mert bármit meg akartam úszni, hanem azért, mert szeretem a természetet, így két programot lehet egybe sűríteni. Ha maga a randi része nem is sikerül, mégis túráztunk egy jót. Aki szerint ez szánalmas, az nem hozzám illő. :-)
2024. febr. 3. 12:28
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben, légyszi. Mit jelent számodra az igazi randizás? Ha ő imád túrázni és számára ez egy jó randi lenne, te viszont szeretnéd magad meghívatni egy drága étterembe, akkor ez már eleve rosszul indul, nem lenne belőle hosszú kapcsolat...
2024. febr. 3. 12:29
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Legjobb. Mi is túrázni mentünk első randin. Kettesben lesztek, lehet elmélyülten beszélgetni, nyugalom van, és még pénzbe sem kerül.
2024. febr. 3. 12:32
 4/19 anonim ***** válasza:
70%

Akkor még nem élted át,milyen jó is a természetben, a jó levegőn lenni és a susogó fák alatt,vagy madárdal mellett megölelni,megcsókolni valakit...

Én is kirándulós vagyok, aki erre nem áll rá,azzal elköszönés van.

2024. febr. 3. 12:33
 5/19 anonim ***** válasza:
2024. febr. 3. 12:39
 6/19 anonim ***** válasza:
45%
Na ja, és az vajon mennyire szánalmas, hogy neki kell fizetnie mindent szerinted, neked pedig semmit, csak mert... csak?
2024. febr. 3. 12:40
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

Jó is a túra! Abszolút nem szánalmas. Sztm gyérebb étterembe pófázni.

N 31

2024. febr. 3. 12:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
En a setat szeretem. Felolem ok.
2024. febr. 3. 12:49
 9/19 anonim ***** válasza:
34%

Nyilvánvalóan aki megúszni akarja, az szánalmas. Az ne csajozzon.

Nem hiszem, hogy túrára célzott a kérdező attól, hogy gyalogtúrát ír..

Úgy tesztek, mintha nem értenétek.

Én mindig elmondtam, hogy nem szeretnék sétálni. Ha ezt nem tartotta tiszteletben, vége szakadt az ismerkedésnek. Nem engedtem a mellébeszélést, offoltam.

Nincs gond a túrával, ha mindketten szeretnétek és megbeszéltétek.

Ha erőlteti pl egy kávézással szemben, akkor megúszós spúr.

2024. febr. 3. 12:55
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem szeretsz túrázni ne menj, de baszki ha beleegyeztél akkor mit pampogsz? Miért nem lehetett megegyezni a randi színhelyéről?
2024. febr. 3. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!