Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a kereset a nőknek?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk te nőként 500e forintot keresel, de a leendő párod csak 300e forintot, akkor labdába rúghat?2024. febr. 2. 08:25
21/31 anonim válasza:
Lehet 5 millát is keresni de ha egy szál virágot is sajnál tőlem akkor kuka.
22/31 anonim válasza:
18 vagyok. Egyedül él akk semmi baj avval a lakással. Ha van lehetősége ott lakni olcsón miért ne, hülye lenne nem elfogadni.
23/31 anonim válasza:
Csak a lyukat fogja benned látni, mást nem.
24/31 anonim válasza:
En eddig mindig csoro pasikkal voltam egyutt. A mostani keres a “legjobban”, de az is csak annyit jelent, hogy pont annyit keres, mint en, (tuloraval tobbet). Es most eloszor neztem a kulsot is es hihetetlenul sarmos, szoval emiatt napi 2-3 szex :D nekem megfelel!
25/31 anonim válasza:
Ha mindenre telik belőle nekem mindegy mennyit keres.
26/31 anonim válasza:
Ha tud rám áldozni, nem sajnál tőlem egy pohár üdítőt akkor mindegy mennyi a fizetése.
De kereshet sokat is ha elhaverozza elbulizza elissza.
Ezért teljesen mindegy.
Volt egy barátom aki keresett 400-at de soha egy fagyit se vett nekem. A szüleivel élt, azok főztek rá, pénzt nem adott haza semmit, gyerektartást fizetett 40 ezret.
Mégsem volt soha pénze.
Voltak kölcsönei, de nem tudom mire vette fel azokat, autója sem volt, semmije.
27/31 anonim válasza:
2 és fél évig voltam exemmel, de sosem tudtam mennyit keres
ennyire fontos
28/31 anonim válasza:
Tökre nem érdekel. Volt a párom fél évig munkanélküli volt. Vagy kevesebbet keresett, mint én. De volt én kerestem kevesebbet. Ez se őt se engem nem érdekelt.
29/31 anonim válasza:
19-eshez: és akkor hol akar a nővel találkozni? Nem mindenki megy fel ilyen helyre
30/31 anonim válasza:
Keressen annyit hogy az igényeit tudja finanszírozni. Tőlem egy vasat nem kap az igényeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!