Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a kereset a nőknek?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk te nőként 500e forintot keresel, de a leendő párod csak 300e forintot, akkor labdába rúghat?2024. febr. 2. 08:25
4/31 anonim válasza:
Engem sem. Mikor megismerkedtem a párommal építőiparos volt. Télen kb 250et keresett nyáron 600at. Akkor épp tél volt. Miután összeköltöztünk utána lett közös kassza addig nem is tudtuk mennyit keres a másik. Sőt 3 hónapig munkanélküli volt, mert végül az építőiparban felmondott és normális bejelentett munkát keresett. Mégis ott voltam neki...
5/31 anonim válasza:
A lélek sokkal fontosabb nekik. Az a baj h nekem az sincs, és keresni sem keresek milliókat. 😞
6/31 anonim válasza:
5
Kezd azzal, hogy megváltoztatod a neved.
Már leírtam neked egy korábbi kérdésnél, hogy az ilyen incel gondolkodásmód annyira rögzül egy emberben, hogy az életben nem fog kilábalni belőle. De ha megpróbálnád, azt szerintem sokan megköszönnék. Ja nem. Le se szarnák. Hagyd a p*csába.
7/31 anonim válasza:
Szerintem nem releváns hogy egy anonim fórumon mi a nevem.
8/31 anonim válasza:
7
A te esetedben igen, mert hűen tükrözi a belső lelkivilágodat, és ez a részedről szándékos. A saját belső frusztráltságodat nem bírod magadban tartani, ezért a külvilág felé is kimutatod, aminek az okát talán még te sem tudod. Ez szomorú. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!