Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a kereset a nőknek?
Nagyon de ezt a nők elég álszent módon közlik.
Az itteni nők például állításuk szerint nem a pénzre hajtanak de csak veszik alapozásnak a minimum nettó 600ezres fizut a pasiktólés ha egy pasi nem keres ennyit akkor szerintük életképtelen.
Egyáltalán nem számít. Ismerek rengeteg nőt csóró pasival. Közbe sok férfi ismerősöm meg jóval 500e felett vagy nem talál senkit, vagy éveken keresztül simpelt/lihegett a nők után, mire végre valaki megengedte neki azt a heti 3 szexet.
Fogjátok már fel, hogy a kinézet számít, nem a pénz*. Nem az 50es években vagyunk.
*: Ha keresel havi 10 milliót, akkor belekerülsz egy niche -be.
Nekem teljesen mindegy ki mennyit keres.
De legyen benne meg a férfi.
Hívjon meg egy kávéra , nyissa ki előttem az ajtót, vegyen egy szelet csokit , néha hozzon egy szál virágot.
Ne sajnáljon tőlem egy lángost vagy hamburgert.
És akkor iszonyat alacsony igényekről beszéltem, másokat nyaralni visznek, plázázni, vacsorázni, mk táska ajándékba, parfümök. Barátnőm most kapott autót a férjétől, nem újat, nem drágát, de másfél millióba került.
Nekem bőven elég ha ad a figyelméből, elmegyünk moziba, színházba és nem csak én várom őt folyton vacsorával…..
Mert abba is bele lehet unni ,én megveszem az élelmiszert, megfőzök , jön enni meg szexelni aztán nem kér belőlem ennél többet és hazamegy a szülei lakásába. Programokat meg a haverokkal csinál. Nekem ennél picit többre van igényem.
Hasonló életszinvonalon legyen mint én. Évi egy nyaralás, kirándulások meg havi 1 program ne vágja földhöz. Legyen önálló és éljen külön...kb ennyi. Ha ezt 300ból összehozza vagy 400ból akk oké.
N 31
Tök mindegy.
Meg tud hívni egy hamurgerre, vagy szarevő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!