Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj van velem ha már letettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velem ha már letettem az ismerkedésről?

Figyelt kérdés

Eddig rossz kapcsolataim voltak, a szüleimtől is rossz mintát láttam.

Ismerkdetem de mindig ugyanazt a tipusu ferfit vonzottam be,ezert rájöttem nekem ezt dobta az élet ; vagy egyedül maradok v rossz kapcsolatokban..

De közben a családom és a barátaim cseszegetnek ezért, mintha én tehetnék erről..

29N

2024. febr. 1. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Milyen férfiakat vonzottál be?
2024. febr. 1. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos előttem is rossz szülői minta volt. De az embernek kell önvizsgálatot tartania és akkor rájöhet hogy hol követi el a hibákat. 29 évesen még előtted az élet, olyan pasit találsz magadnak amilyet szeretnél! 40 felé közeledve ha férfi vagy és már gyereked is van, lefőtt a kávé.
2024. febr. 1. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Mert van egy rossz kötődési.kintád és ahleyett, hogy felismernéd, dolgoznál ezen inkább a könnyebbik utat járod.

Tehát ha a kérdés az, hogy baj-e, hogy gyenge vagy. Akkor a válasz így már igen.

2024. febr. 1. 22:08
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

29 évesen még simán megtalálhatod az "igazit". Más ilyenkor esik át az első váláson, vedd úgy hogy azt kihagytad (tudom rossz vicc, de muszáj volt).

Így, amiket leírtál magadról sokban hasonlít a volt barátnőmhöz, úgyhogy volt belelátásom bizonyos dolgokba. Elhiszem, hogy rossz mintát láttál, de ahelyett, hogy rágódj rajta, próbálj meg építkezni rá. Adok egy példát rá. Apum nem nagyon vett részt a gyerekkoromban, ott volt, de nem voltak közös programok, nem volt olyan, hogy ketten elmenjünk csak úgy valahova (ő is rossz mintát látott). Ennek tudatában én máshogy akarom/fogom csinálni majd a gyerekemmel, több időt fogok vele tölteni, mint amennyit velem töltöttek. És ez úgyan így van a kapcsolatokkal is. Láttál egy rossz példát, amiről eldöntheted, hogy követed vagy másként csinálod. Van amikor nehéz azokon a dolgokon változtatni amit láttál otthon, de csakis rajtad áll. És még valami. Majd, amikor találsz egy olyan valakit, aki más mint akik eddig az utadba került, akkor becsüldd meg.

2024. febr. 2. 00:38
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nincs baj veled. Nekem nem voltak rossz mintáim, csak pro és con listáim közül a con hosszabb.
2024. febr. 2. 00:48
 6/16 anonim ***** válasza:
11%
Te tehetsz róla! Biztos ronda vagy és lóf...t sem tudsz nyújtani.
2024. máj. 12. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező mindig mindenkinek kapcsolatban lennie. Akkor van baj, ha te igazából szeretnél párt, csak nem mersz/tudsz tenni érte.
2024. máj. 12. 22:27
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Napi rinya. :D
2024. máj. 12. 22:57
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

Túlságosan válogatós vagy. Erősen szelektálod a jelentkezőket egy adott elképzelés alapján = "Ismerkdetem (-e*) de mindig ugyanazt a tipusu (ú*) ferfit (é*) vonzottam be"

:)

2024. máj. 12. 23:39
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Türelem.

“Sok rút békát meg kell csókolni mire megtalálod a királyfit”.

35 évesen ismertem meg a férjem, előtte

Előtte megcsaltak, kihasználtak, lehúztak.

2024. máj. 13. 06:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!