Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha továbbra is a nőkön fog múlni párválasztás akkor rövid uton kihal az magyarság?
Én is így gondolom.
Bár nem vagyok túlsúlyos, de ha 150 kiló lennék, akkor sem kellene olyan férfi aki nem tud hozni egy olyan szintet amire lehetne alapozni.
Hogyan lépne közbe a kormány?
Engem ez érdekelne.
Nekem aki nem tetszik , az mindegy milyen okból nem tetszik, azzal nem fogok családot alapítani.
Nem fogok lelúzerezni senkit de van rengeteg olyan pali aki soha nem rúghatna nálam labdába. Ha egyedül lenne férfi a földön, akkoris inkább faragnék magamnak fából egy f.-t.
A kérdezőnek is biztos van az a szint amitől felfordul a gyomra.
A kormány nem tudja megváltoztatni az ízlésemet.
182.
Ez mondjuk jogos. Én a vessző előtt kötelezően szóközt ütő emberekkel vagyok így, például.
182- az eddigi incel megoldási módok erre:
- tiltsák ki a jó pasikat a társkeresőkről, hogy a nők végre a nyomikat válasszák (spoiler - nem választanák)
- utalja ki az állam a csinos, fiatal nőket az inceleknek
Biztos volt több is, most ezek jutottak az eszembe
184.
A japánok okosak a témában. Gyors és folyamatos robot meg hologram fejlesztéssel mennek a dolgok elejébe. Ott amúgy is kegyetlen sok az incel, még a magyarokhoz viszonyítva is, mert ott valóban brutális és nem betartható elvárás-sereg zúdul a nyakukba.
186.
Valóban, de ez szinte minden gazdagabb országra igaz, hogy Magyarország messze lemaradva van tőlük. Ezért sem lesz itt sosem nyugati demokrácia, japán fejlettség, kínai összetartás vagy az amcsikra jellemző öntudatosság.
Nekem még egyszer sem tudott felmutatni semmi olyat egy incel, amiért én őt választanám.
Vagy rondák, vagy ápolatlanok , vagy nincs igényük az életben semmire.
Nem szeretnék visszavenni az életszínvonalamból, márpedig egy ilyen mellett csak lecsúszni lehetne ketten együtt. De romantikus!
Én beleszaladtam egy incel csapdájába egyszer.
Semmit nem akart ami normális.
Elköteleződni, felelősséget vállalni nem.
Konkrétan egy lyukat akart és meglepődött amikor szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!