Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha továbbra is a nőkön fog múlni párválasztás akkor rövid uton kihal az magyarság?
104
Nem! Nem.kell lejjebb adnom ha nekem az tetszik, és kapok is ilyen párt! (Ha nem kapnék, inkább maradnék egyedul)
Neked is a vékony, csinos tetszik! Nekik te, viszont nem! Szóval NEKED lejjebb kell adno, HA!!! párt szeretnél
Szerencsére amíg nem kapok egy csinos nőt addig van pénzem prostikra.
Így van, vidd oda a pénzed.
De ha randira hivsz egy nőt akkor ne hisztizz egy hamburger árán mert nevetségessé válsz.
"Miért nem szaporodsz inkább?"
Mert nem találok olyan nőt akinek elég lenne az egzisztenciám.
És csak a félreértések elkerülése végett a tinder randis lányok kínálata elég vegyes. Volt aki pénztárosként dolgozott egy boltban(de legalább csinos volt) és volt olyan is aki nemrégiben diplomázott a sotén.
Megjegyzés: Én jelenleg pályakezdő könyvelőként Bges diplomával hozzom ezt a szintet.
Nem érted?
Nekem csak ennyi az elvárasom h legyen szexi meg ne nekem teljesen mértékben eltartani?
Egyébiránt meg nem értem miért kéne lejebb adnom az igényeket?
Egyrészt vigasznak ott vannak a prostik.
Másrészt még csak 26 vagyok van még időm bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!