Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az okos emberek nem találnak társat?
Elgondolkodtam ezen. Olvasgatom itt ezt a topic-ot, hogy mindenkinek mennyire nehezen megy a társkeresés. Fel infláljátok a sztereotípiákat. És oda jutunk, hogy ez az ALAP elvárás a nőknél a mai társkeresésnél:
Minimum 180 cm magas vagy
Minimum 500 ezres netto fizetésed van
Minimum van egy saját lakásod
Minimum van 1 autód
Nem nyolc általánost végzett férfi
stb ...
De azon gondolkodtam tudnátok mennyi olyan ember van a valóságban aki egyiknek sem felel meg, még csúnya is és ott van mellette a pár, sőt még gyerekek is vannak. Ráadásul ahogy megfigyeltem minél butább egy ember annál könnyebben talál magának párt. Van egy nő ismerősöm, nem túl okos, nem is túl szép, és folyamatosan talál magának férfit akikel szórakozhat. Velem nem jött össze, mert én túl okos vagyok hozzá. Mondjuk én nem is akartam volna.
Na mindegy ez elég hosszúra sikerült.
Tehát a lényeg, hogy az okos emberek nehezebben találnak társat? A buták meg könnyedén szaporodnak és nincsenek ilyen elvárásaik mint itt a gyakoris közösségnek, tehát ergo. a gyakoris közösség okos.
"Spidermannek ott volt a Mary Jane, ő nem volt szingli."
Ja, ott volt, de szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!