Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az okos emberek nem találnak társat?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam ezen. Olvasgatom itt ezt a topic-ot, hogy mindenkinek mennyire nehezen megy a társkeresés. Fel infláljátok a sztereotípiákat. És oda jutunk, hogy ez az ALAP elvárás a nőknél a mai társkeresésnél:

Minimum 180 cm magas vagy

Minimum 500 ezres netto fizetésed van

Minimum van egy saját lakásod

Minimum van 1 autód

Nem nyolc általánost végzett férfi

stb ...

De azon gondolkodtam tudnátok mennyi olyan ember van a valóságban aki egyiknek sem felel meg, még csúnya is és ott van mellette a pár, sőt még gyerekek is vannak. Ráadásul ahogy megfigyeltem minél butább egy ember annál könnyebben talál magának párt. Van egy nő ismerősöm, nem túl okos, nem is túl szép, és folyamatosan talál magának férfit akikel szórakozhat. Velem nem jött össze, mert én túl okos vagyok hozzá. Mondjuk én nem is akartam volna.

Na mindegy ez elég hosszúra sikerült.

Tehát a lényeg, hogy az okos emberek nehezebben találnak társat? A buták meg könnyedén szaporodnak és nincsenek ilyen elvárásaik mint itt a gyakoris közösségnek, tehát ergo. a gyakoris közösség okos.

2023. dec. 2. 19:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 9-es tehát ergó jól van! Dafke! Juszt is! Szép is ez a magyar nyelv!
2023. dec. 2. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha tudod beszélni.
2023. dec. 2. 21:15
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, és szerinted az általánosítás mennyire az okosok ismérve? Csak mert azt toltad, nem is gyengén.

Javaslom nézz utána a Duming-Kruger hatásnak, lehet érint a dolog.

2023. dec. 2. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

"Van egy nő ismerősöm, nem túl okos, nem is túl szép, és folyamatosan talál magának férfit akikel szórakozhat."

Elárulom: minden nő, akinek luk van a lába között és hajlandó oda be is engedni egy férfi farkát, MINDIG találni fog magának férfit szórakozni.

Ha ronda, ha kövér, ha aszott bőrű, akkor is, legföljebb a célközönség is hasonlóan leromlott lesz.

2023. dec. 2. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyobb az esélye, igen.
2023. dec. 2. 22:42
 16/20 anonim ***** válasza:

De majd megyünk a Mennybe, és ott csupa okos ember van.

:) <3

2023. dec. 2. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, ez a topic a vakok között a félszemű a király tipikus esete.

Sok szerencsétlen kibeszéli a mégnagyobb szerencsétleneket.

Okos itt nem sok van.

2023. dec. 3. 01:00
 18/20 BringaManó ***** válasza:

"Olvasgatom itt ezt a topic-ot, hogy mindenkinek mennyire nehezen megy a társkeresés."

az a "mindenki" azt jelenti, hogy "mindenki", akik megírja, hogy problémája van, annak problémája van. (ez néhány ember.)

az összes többieknek vagy nincs ezzel nagy problémája, vagy nem a GYK-n keresnek erre megoldást, hanem olyan online helyen, ami erre alkalmasabb, vagy offline helyeken, ami talán még alkalmasabb.

2023. dec. 3. 17:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Amúgy ja. Mintha egy fogorvos napját megnézve arra jutnál, hogy minden embernek probémája van a fogával:D

Sikeres és elégedett emberek alig írnak itt, tekintve, hogy ők max unatkozni járnak ide, nem pedig problémákat feltenni. Mindneki más problémázni jön ide (vagy trollkodni).

2023. dec. 3. 19:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok okos, és gondjaim vannak a párkereséssel. Szerintem nem, nem csak az okosoknak vannak társkeresési problémái.
2023. dec. 11. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!