Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt szeretnétek leginkább barátnőtöknek az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
2023. nov. 30. 19:38
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
29 szavazat
2/18 anonim válasza:
Olivia Wilde-ot, vagyis az elsőt.
3/18 anonim válasza:
Nő vagyok, bocs. Kb az ötödikig néztem. Doktornénifétises vagy? Vagy csak felingerelted magad a családiba tett késes-állatölős kérdésed miatt? :D
4/18 anonim válasza:
Lehet vmi ápolonő kérdezi magáról, mert nem tudja szőke legyen vagy barna.
6/18 anonim válasza:
- Volt orvos csajom, és SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM kell több!
- Amúgy KÜLSŐRE, 6. Jill Hennessy, de ma már öreg...viszont ezzel a külsővel.: [link]
8/18 anonim válasza:
Dr. Sara Tancredi természetesen.
9/18 anonim válasza:
Ez elég rossz válogatás, nőként írom. Amúgy a 7-es a legcsinosabb.
10/18 anonim válasza:
Ejnye, Sarah Chalke senkinek sem kell? Akkor majd én viszem! :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!