Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha továbbra is a nőkön fog múlni párválasztás akkor rövid uton kihal az magyarság?
105. Szerinted érdekel valakit a magyar társadalom sorsa? Szerinted érdekel valakit, ha 100 év múlva nem lesz magyar?
Bírom, mikor ilyen kommentek jönnek😂 és többnyire férfiaktól.
"Régen ezeket a dolgokat nem kellett magyarázni, senki nem értetlenkedett, meg kérdezősködött, hogy miért kell gyerek. Egyszerűen tudták, hogy így van rendjén, és csinálták."
És akkor mi van? Te akarod megmondani, hogy más mit kezdjen az életével? Mostmár szerencsére nincsenek a nők abban a kiszolgáltatott helyzetben, hogy ne dönthessenek a sorsukról. Elég baj az is, hogy régen nem volt más választásuk, mint sorozatba gyereket szülni meg kiszolgáltatva lenni egy másik embernek, csak azért mert nőnek születtek.
Senki nem kéri az életet, senki nem dönthet arról, hogy milyen neműként szülessen, akkor hadd döntse már el, hogy miként éli az életét, amiből csak egy van neki.
Egyszer már leírtam az anyagi helyzetem de mégegyszer:
Nekem jelenleg nettó 400e a fizum önálló életvitelt vezetek egy Budapesti lakásban ami szüleimé(csak ünnepeken járnak fel) és éves szinten félreteszek vagy 2 milliót, hogy majd lehessen családi házam Budapesten. Egyedül csak autóm nincs de tudok autot vezetni és Budapesten nem látom sok értelmét egy saját kocsinak annyira jó a tömeg közlekedés.
Ha A emmelé megtud kereseni mondjuk nettó 250-300ezer forintot akkor megoldható 2 gyerek felnevélése normál körülmények között.
Erre az élő példa bátyám és felesége ők nettó 670et keres együttvéve és van 2 gyerekük. Én soha nem láttam h bárminen is hiányt szenvednének a gyerekek.
Mi ezzel a koncepcióval baj?
118) lásd még: "ÉN kivenném a részemet a gyereknevelésből" 🤡
#mindeztmondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!