Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti támogatántok a párotokat anyagilag?
Komoly, hosszútávú, stabil kapcsolatban amiben látom a házasság, család esélyét, persze. Egy csapat vagyunk, megoldunk mindent.
Egyéb esetben nem, és a páromnak se engedném hogy nagy tételt vegyen nekem.
Férfi vagyok.
Ha olyan komoly a kapcsolat, hogy felmerüljön, hogy anyagilag támogassuk egymást, akkor amúgy is együtt élünk. Ilyen szinten értelmezhetetlen a kérdés, mert nekem is szükségem van arra, hogy a hűtő működjön.
Ha arra gondolsz, hogy együttélésben ideiglenesen eltartaná-e a párját a nő, vagy többet tenne a közösbe, az már értelmezhetőbb.
Én és a párom úgy működünk ilyen téren, hogy mindenki abból ad többet a közösbe, amiből tud. Mind a ketten tanulmányok mellett dolgozunk. Volt olyan, hogy kiestem a munkából, nem problémázott azon, hogy anyagiakban kevesebbet tudok beletenni a közösbe. Fordított esetben én sem problémázok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!