Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti támogatántok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti támogatántok a párotokat anyagilag?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha nincs annyi pénze, hogy vegyen egy hűtőt mert a régi tönkrement. Megvennétek neki?
2024. jan. 30. 15:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élünk együtt, nem.
2024. jan. 30. 16:09
 22/34 anonim ***** válasza:
22 Mármint aki nem vesz neked hűtőt? 😂
2024. jan. 30. 16:10
 23/34 anonim ***** válasza:
93%

Igen segítenék neki.

Például én az elmúlt két hétben kb 2 milliót költöttem a páromra. Viszont mikor nekem kellett segítség számíthattam rá. Ehhez persze olyan kapcsolat kell ahol megvan a bizalom.

2024. jan. 30. 16:13
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Én támogatnám (egy félévig csak nekem lesz komolyabb bevételem, utána ő is végez az egyetemmel). Hűtőt neki nem vennék, mert ha nem együtt élünk, akkor ő koliban vagy a családjánál, egyik sem az én problémám, albi esetén a tulaj felelőssége, esetleg a biztosítóé.

De benne lennék abban, hogy egy fél évig én fizetem az albit egyedül, ahol ketten élünk, vagy nem egyenlő arányban, többet adok bele.

2024. jan. 30. 16:14
 25/34 A kérdező kommentje:
Bármilyen olyannal, akinek nincs normális anyagi színvonala. Nekem nem elfogadható az élősködés máson. 30 közeli vagyok, ennyi idősen szerintem illik párhavi tartalékkal rendelkezni, márcsak azért is mert ha beüt a gond, akkor megtudja oldani.
2024. jan. 30. 16:14
 26/34 anonim ***** válasza:
72%

Egy bizonyos idő után alap oda vissza.

N 31

2024. jan. 30. 16:17
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem pár havi tartalékom van,és fontos a másil hozzáállása a pénzhez,de olyannal aki nem segít a bajban nem kezdek komolyan.Semmi időn belül letud olvadni a pénz a számláról.És ha tudom,hohy nagy szüksége van valamire,nem sajnálom tőle.Ja csak elverni kellene neki pénz nem adnék.De szarrágókkal se tervezek semmit.
2024. jan. 30. 16:20
 28/34 anonim ***** válasza:
89%
25# ha nem elfogadható az élősködés másokon, akkor miért anyáddal laksz?
2024. jan. 30. 16:29
 29/34 A kérdező kommentje:
28 - Nem lakok anyámmal, ne magadból indulj ki.
2024. jan. 30. 16:32
 30/34 anonim ***** válasza:
59%
20: a nőknél is van egy szint, azért nem jönnek össze egy olyannal, aki harmincéves létére még mindig nem tudott sem lediplomázni, sem helyesen írni megtanulni, és az anyjával lakik.
2024. jan. 30. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!