Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti támogatántok a párotokat anyagilag?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha nincs annyi pénze, hogy vegyen egy hűtőt mert a régi tönkrement. Megvennétek neki?2024. jan. 30. 15:07
22/34 anonim válasza:
22 Mármint aki nem vesz neked hűtőt? 😂
23/34 anonim válasza:
Igen segítenék neki.
Például én az elmúlt két hétben kb 2 milliót költöttem a páromra. Viszont mikor nekem kellett segítség számíthattam rá. Ehhez persze olyan kapcsolat kell ahol megvan a bizalom.
24/34 anonim válasza:
Én támogatnám (egy félévig csak nekem lesz komolyabb bevételem, utána ő is végez az egyetemmel). Hűtőt neki nem vennék, mert ha nem együtt élünk, akkor ő koliban vagy a családjánál, egyik sem az én problémám, albi esetén a tulaj felelőssége, esetleg a biztosítóé.
De benne lennék abban, hogy egy fél évig én fizetem az albit egyedül, ahol ketten élünk, vagy nem egyenlő arányban, többet adok bele.
25/34 A kérdező kommentje:
Bármilyen olyannal, akinek nincs normális anyagi színvonala. Nekem nem elfogadható az élősködés máson. 30 közeli vagyok, ennyi idősen szerintem illik párhavi tartalékkal rendelkezni, márcsak azért is mert ha beüt a gond, akkor megtudja oldani.
2024. jan. 30. 16:14
26/34 anonim válasza:
Egy bizonyos idő után alap oda vissza.
N 31
27/34 anonim válasza:
Nem pár havi tartalékom van,és fontos a másil hozzáállása a pénzhez,de olyannal aki nem segít a bajban nem kezdek komolyan.Semmi időn belül letud olvadni a pénz a számláról.És ha tudom,hohy nagy szüksége van valamire,nem sajnálom tőle.Ja csak elverni kellene neki pénz nem adnék.De szarrágókkal se tervezek semmit.
28/34 anonim válasza:
25# ha nem elfogadható az élősködés másokon, akkor miért anyáddal laksz?
29/34 A kérdező kommentje:
28 - Nem lakok anyámmal, ne magadból indulj ki.
2024. jan. 30. 16:32
30/34 anonim válasza:
20: a nőknél is van egy szint, azért nem jönnek össze egy olyannal, aki harmincéves létére még mindig nem tudott sem lediplomázni, sem helyesen írni megtanulni, és az anyjával lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!