Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Támogatandó Zelenszkij ötlete,...

Támogatandó Zelenszkij ötlete, hogy a Bartáság kőolajvezeték felrobbantásával padlóra küldjék Orbán iparát és hatalmas bevételi forrástól fosszák meg az Orbán-rezsimet?

Figyelt kérdés

Lassan már csak Magyarország az, aki vásárolja az orosz olajat az EU-ban és ennek forrása a Barátság kőolajvezeték. Az olcsó, diszkont árú olajra, MOL-ra kivetett extraprofit-adóval pedig sok száz milliárd forinthoz jut a magyar költségvetés évente.

[link]

2023. máj. 14. 17:29
A kérdező szavazást indított:
IGEN
NEM
nem tudom, nem vagyok biztos benne
19 szavazat
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
30%
Elég szomorú hogy Orbán hülye politikája miatt ilyenen gondolkozik Zelenszkij.
2023. máj. 14. 17:31
 2/36 anonim ***** válasza:
71%

1# elég szomorú, hogy egy ország vezetője, jó konkrétan Zelenszkij ilyen terveket sző egy EU és NATO ország ellen, amely semmi rosszat nem tett ellene!!!

Elíteltük az orosz agressziót, százezereket befogadtunk, segélyszállítmányokat küldünk folyamatosan.

Akkor hogy is van???

2023. máj. 14. 17:38
 3/36 anonim ***** válasza:
73%
De Viktor állandóan az oroszokhoz húz, így nem csoda.
2023. máj. 14. 17:41
 4/36 anonim ***** válasza:
8%

1-2-re és a kérdezőnek:

Elég szomorú, ha készpénznek vesztek valamit, amit az index ír.

Várjuk pár napot. Ha ez így tényleg elhangzott, akkor mindenféle irányultságú, ill. bulvár médiában is fel fog tűnni ez a hír. Ha nem lesz folytatása, akkor csak az index szerkesztősége találta ki. Én erre tippelek.

2023. máj. 14. 17:43
 5/36 anonim ***** válasza:
65%
Ez így nem hangzott el, kicsit,nagyon hozzá van költve kérdező.
2023. máj. 14. 17:45
 6/36 anonim ***** válasza:
59%

„Az amerikai titkosszolgálat kiszivárgott lehallgatási jegyzőkönyvei az ukrán vezető kemény álláspontjáról árulkodnak,”

Legalább azt hazudnák, hogy az oroszok hallgatták le, sokkal hihetőbb lenne a sztori...

Már csak azért is, mert ugye -elvileg- Ukrajna Amerika gyarmata egy, az Amerika által hatalomra juttatott vezetővel, szóval miért is kell nekik őt lehallgatniuk? ...

2023. máj. 14. 17:46
 7/36 anonim ***** válasza:
31%
Ezért is kell csatlakoznunk az Orosz Föderációhoz, hogy édestestvéreink megvédjenek minket. 🇭🇺🧡🇷🇺
2023. máj. 14. 17:46
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Mégis milyen hazaáruló támogatna egy ilyet?
2023. máj. 14. 18:13
 9/36 anonim ***** válasza:
17%
Én azt támogatnám, hogy aki valótlanul ilyet állít Zelenszkijről, azt az első útmenti lámpavasra akasszuk fel.
2023. máj. 14. 18:25
 10/36 anonim ***** válasza:
71%
Eddig is tudtam, hogy Zelenszkyvel nincs minden rendben és az országát is képes feláldozni, ha a gazdái úgy kívánják, de ez engem is meglepett.Ha valóban az USA titkosszolgálati szivárogtatta ezt ki és nem a Kreml. ez azt jelenti, hogy az USA-nak is kezd egyre kínosabb Zelenszky és próbálnak szabadulni tőle lassan..
2023. máj. 14. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!