Támogatandó Zelenszkij ötlete, hogy a Bartáság kőolajvezeték felrobbantásával padlóra küldjék Orbán iparát és hatalmas bevételi forrástól fosszák meg az Orbán-rezsimet?
Lassan már csak Magyarország az, aki vásárolja az orosz olajat az EU-ban és ennek forrása a Barátság kőolajvezeték. Az olcsó, diszkont árú olajra, MOL-ra kivetett extraprofit-adóval pedig sok száz milliárd forinthoz jut a magyar költségvetés évente.
Nem azt mondom hogy támogatandó de bennem aztán semmilyen negatív érzést nem kelt, sőt igazából megértem.
A hülye magyarok megválasztották ezt az oroszbarát kormányt, ami mindig ott próbál keresztbe tenni az ukránoknak ahol tud (pénzügyi segély, katonai támogatás ellenzése, stb). Szerintem teljesen érthető ha az ukránok vissza akarnak vágni emiatt.
Mi történne ha felrobbanna a vezeték?
En nem vagyok se orosz, sem ukrán párti. Én csak az embereket sajnalom, az ártatlan embereket (az éhező állatokat) akiket a halálba küldenek, megnyomorítanak, kisemmiznek.
Tehát mi történne ha felrobbantanák a vezetéket? Mi történne itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!