Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Támogatandó Zelenszkij ötlete,...

Támogatandó Zelenszkij ötlete, hogy a Bartáság kőolajvezeték felrobbantásával padlóra küldjék Orbán iparát és hatalmas bevételi forrástól fosszák meg az Orbán-rezsimet?

Figyelt kérdés

Lassan már csak Magyarország az, aki vásárolja az orosz olajat az EU-ban és ennek forrása a Barátság kőolajvezeték. Az olcsó, diszkont árú olajra, MOL-ra kivetett extraprofit-adóval pedig sok száz milliárd forinthoz jut a magyar költségvetés évente.

[link]

2023. máj. 14. 17:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
"Akkor kérdezd meg az ukrán alberlődet, hogy miert is lett az albérlőd" Tudom miert lett, a hallgatgo volt egy muveszeti egyetemen. Azert koltozott ide nehany evre, mert tagitotta a tudasat (asszem tanc volt). Maskor azt is kerdezd meg a karpataljai ukranoktol, hogy van lehetoseguk ide jonni, ahol mezzel folyo kaanan van...miert nme teszik? Ott is cska bantsak a magyart, de uldogelnek a kis szaros pocsojajukban es ennyi? Talan tenni kene ellene nem? "ukrán egy borzasztóan nacionalista nemzet" Nekunk szabad nekik nem? Van olyan orszag/nemzet aki fele nem gyulolkodunk, akirol nincs markans velemenyunk? Ez gondolom rendbnen van. "semmi foganatja nincs amit mond, jól odacsapott nekik, amit meg is érdemelnek" Tehat ha barmikor nem ertek valakivel egyet, akkor valid az okoljog? Megint csak alatamasztod a Fideszes csak ebben tud gondolkodni. Tehat te azt mondod, ha mostantol Borsod India resze azt fogadjuk el, mindezt a beke neveben? Okos. Rengeteg lehetoseg lett volna a haboru volt a legutolso ebben a sorban. Aki ezt barmilyen formaban tamogatja, annak hasonlot kivanok. "mivel legfőképpen nyugaton a médiák 90%a liberális" Szerencsere van lehetoseguk megismerni a masik oldalt is ha akarjak ellenben az oroszoknal, ahol konkretan barmifele ellenvelemeny bortonnel jar...de szep is ez a fajta szabadsag. Luxemburgban mondhatod hogy a kiraly egy kocsog, oroszorszagban bortonbezarnak miatta (lasd a 60 eves nyugger esetet a cetlivel, kapott 2 ev (talan felfuggesztettet). Papa velemenye egy diplomatikus valasz volt, amibol pl. a kozmedia ki is vagta a lenyeget...hat ennyire ertett egyet a Papa. Tudom nalunk minden nagyon szuper sosem volt jobb, igaz hogy nalunk csokkenek a realberek, az oktatas a beka segge alatt, orvoshiannyal kuzd az orszag, teljesen deficites az egesz allamhaztartas, amit majd a te gyereked is fizetni fog, hogy midnennap kipattan valami Fidzse ugy, amin jozan ember mar-mar sirhatnekja tamad. En el nem tudom kepzelni, hogy lehet ilyen szintu alternativ valosagban letezni, de mindig megdobbenek rajta, mikor szembejon velem. Ezekre hogy lehet barki is vak, mikor napi szinten erinti valami ezekbol (ha mas nem az arak emelkedese).
2023. máj. 15. 16:28
 32/36 anonim ***** válasza:
42%

Nem azt mondom hogy támogatandó de bennem aztán semmilyen negatív érzést nem kelt, sőt igazából megértem.

A hülye magyarok megválasztották ezt az oroszbarát kormányt, ami mindig ott próbál keresztbe tenni az ukránoknak ahol tud (pénzügyi segély, katonai támogatás ellenzése, stb). Szerintem teljesen érthető ha az ukránok vissza akarnak vágni emiatt.

2023. máj. 15. 20:36
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem mi ne folyjunk bele a háborúba, emlékezzünk mi történt az első és a második VH után az országgal, voltaképpen akkor is rajtunk verték el a port.Semmilyen provokaciónak nem szabad bedőlni, nekünk minden aron ki kell maradni belőle...
2023. máj. 16. 00:27
 34/36 anonim ***** válasza:
39%
#33: Ez azert erdekes, mert mikor pl. 56ban kimaradt a nyugat az ugye baj volt, most ha kimaradna az csak a beke miatt van? Fura egy hozzallas. Arra is kivancsi lennek, ha az orosz megszallok nem allnanak meg Ukrajnanal, hanem mondjuk tenylegesen visszaszeretnek allitani a "dicsoseges" Szovjetuniot? Akkor mi lenne a velemenyed? Nem nem szabad kimaradni ez nem csak ukran orosz haboru, hanem a vilagrend haboruja, ha ennek engedunk, akkor azt jelenti az erosebb elvehet barmit a gyengebbtol es ezt hagyni fogjak es rank nezve ez nagyon nagyon nem lenne jo. Vagy szerinted ez rendben lenne?
2023. máj. 16. 07:01
 35/36 anonim ***** válasza:

Mi történne ha felrobbanna a vezeték?

En nem vagyok se orosz, sem ukrán párti. Én csak az embereket sajnalom, az ártatlan embereket (az éhező állatokat) akiket a halálba küldenek, megnyomorítanak, kisemmiznek.

Tehát mi történne ha felrobbantanák a vezetéket? Mi történne itt?

2023. máj. 16. 08:17
 36/36 anonim ***** válasza:
28%
34es.56ban is jól elbànt velünk a nyugat, jobb lett volna ha akkor is kussban maradnak.A szabadeurópa rádióban és más nyugati forrásokban még direkt heccelték is a magyarokat, hogy keljetek fel nyugodtan a szovjet ellen, harcoljatok, jön a segítség amerikából, csak addig tarsatok ki!Ez volt a szlogen.Na persze nem jöttek, így vágóhídra küldve a magyarokat.A mai Oroszország nem Szovjetunió, kommunisták sincsenek már, és nincsenek területi követeléseik sem pl Magyarországgal szemben Ukrajnába is csak azért vonultak be, mert az ukránok 2014óta írtották az orosz kisebbséget és usa szövetsegesként a szerződést megszegve usa katonai támaszponokat telepítettek az orosz ukrán határra, emiatt az oroszok fenyegetve érezték magukat.. Ez az usa és az orosz háborúja, az ukrán csak eszköz, szenvedő fél.Majd figyeld meg az usa velük is azt fogja tenni, mint a többi közelkeleti országgal.Ha megunta a háborúsdít egyszerűen kivonul, egy élhetetlen pöcegödröt hagyva maga után. A legnagyobb gond, hogy az eu usa vazallus, így olyanba is berángatja a nyugatot, amihez nekünk semmi közünk!
2023. máj. 16. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!