Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet segíteni egy 56...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet segíteni egy 56 éves nőnek, aki még mindig az "igazit" keresi?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm már évek óta küszködik ezzel a dologgal, szerintem egyébként nevetséges. Én már 15-16 évesen rájöttem arra, hogy nincs olyan hogy az egész világon össz-vissz 1 db férfi van akivel te boldog lehetsz. Nálam rengetegen vannak a 10/10-es kategóriában akivel szívesen összejönnék, neki valamiért ez nem megy.

Egyébként korához képest egy igazi bombázó, nem hinném hogy ne akarná felszedni kb. akármelyik pasi.

Mit tegyek vele, hogy végre lezárjuk ezt a témát?

2024. jan. 29. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Tarskerezzen
2024. jan. 29. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad keresgélni élete végéig akár.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg, hogy zárjátok le a témát, beszélgessetek másról.

Hidd el, nem 56 évesen fog megváltozni.

4/13 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. Segíteni azon kell, aki segitseget ker. Joga van hinni az igazában meg keresgélni. Amúgy nagy valószínűséggel nem akar ő párkapcsolatot, ez egy jó kifogás.
2024. jan. 29. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha 56 éves koráig nem találta meg az igazit, valószínűleg nem is fogja, de úgy éli az életét, ahogy ő akarja. Neked nem kell ezzel foglalkoznod.
2024. jan. 29. 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
17%

"Nálam rengetegen vannak a 10/10-es kategóriában akivel szívesen összejönnék"

Miért nem a saját nevedben írsz?

Aha 10/10 -est akar nagymami.

Én csak 1/10-es vok, de nem kellesz. Legfeljebb ha van 400 misid amit rám költenél és elnyomná a hányingerem.

2024. jan. 29. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Hogyha 56 éven át nem gondolt a változásra, most már nem fog változni.
2024. jan. 29. 16:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Sosem fog ilyet találni. Hány cicája van? Aranyosak?
2024. jan. 29. 16:57
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, miért tartja mindenki olyan lehetetlennek, hogy a számára megfelelő emberrel találkozzon össze, vagy addig várjon, amíg tényleg érzi valakinél, hogy összhang van. Hol van az megírva, hogy mindenkinek x éves koráig "kell" megtalálni a hozzáillőt?!

Semmit ne tegyél vele, maximum megmondod, hogy ez a téma téged már nem érdekel, amúgy ha segíteni akarsz, akkor vidd el minél több helyre, ahol nem mellékesen ismerkedni is lehet.

2024. jan. 29. 17:20
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd békén. Majd összejön valakivel, ha akar
2024. jan. 29. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!