Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet segíteni egy 56...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet segíteni egy 56 éves nőnek, aki még mindig az "igazit" keresi?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm már évek óta küszködik ezzel a dologgal, szerintem egyébként nevetséges. Én már 15-16 évesen rájöttem arra, hogy nincs olyan hogy az egész világon össz-vissz 1 db férfi van akivel te boldog lehetsz. Nálam rengetegen vannak a 10/10-es kategóriában akivel szívesen összejönnék, neki valamiért ez nem megy.

Egyébként korához képest egy igazi bombázó, nem hinném hogy ne akarná felszedni kb. akármelyik pasi.

Mit tegyek vele, hogy végre lezárjuk ezt a témát?

2024. jan. 29. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Miért kéne neki segíteni?

"Mit tegyek vele, hogy végre lezárjuk ezt a témát?" Zárd le te azzal a témát hogy ne foglalkozz mások magánéletével. Csak egy tipp 🤷

2024. jan. 29. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
56 évesen ha még nem nőtt be a feje lágya, akkor nem tudsz rajta segíteni. Vén lány maradt.
2024. jan. 29. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

11.

És ha mondjuk az hozza fel állandóan "Jajj, miért nem találok senkit?" stílusban? Mondja neki, hogy "Pofa be!"?

2024. jan. 29. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!