Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért unják meg ilyen hamar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unják meg ilyen hamar a nők az internetes társkeresést?

Figyelt kérdés
Több nő ismerősöm is kb. két három nap után törli a profilját minek megy akkor? Nem akar társat?
2024. jan. 29. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Belefáradtam, nincs kedvem már randizgatni, megfelelni, kedvében járni valakinek, hogy aztán ha talál nálam jobbat, továbbálljon, persze addig sincs egyedül. Ha akad is valaki, aki normálisnak látszik, mégse passzolunk. Elég volt a kudarcokból. Társkeresőn általában ami lenni szokott. Vissza sem ír. Vagy, ha igen, sablon kérdései, szövegei vannak, képtelen a normális kommunikációra. Kalandot, szexpartnert keres. Korban abszolút nem hozzám illő, 10 évvel fiatalabb vagy 20 évvel idősebb, de azért próbáljuk meg, szerelemben nem a kor a lényeg. Ronda vagy igénytelen, vagy mindkettő egyszerre. Link, megbízhatatlan. Munkakerülő, lusta, rajtad akar élősködni, manipulátor. Mentális vagy lelki sérült, frusztrált. Tájékozatlan, unalmas, humortalan. Nulla érdeklődés, csak figyelmet akar, energiavámpír. Valamilyen mániája vagy szenvedélybetegsége van. Nincsenek céljai, tervei, éretlen, gyerekes viselkedés és gondolkodásmód. Soroljam még? Szóval köszi, nem.
2024. jan. 29. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:
35%
Mert felcseszik magukat. Van is min, de tenyleg jo a tarskereso, csak vegig kell csinalni minden faraszto, kiborito reszet.
2024. jan. 29. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy a férfiak nagy százaléka válogatás nélkül mindenkit jobbra húz, de én meg próbálom nagy nehezen kiválogatni hobbi alapján, hogy kivel passzolhatnék aztán miután matchelünk rögtön szétkapcsol.

Volt olyan is, hogy nagyon szimpatikus volt leírás alapján mert ugyanazok a dolgok érdekelték mint engem, bár a fotói csak középszerűek voltak de adtam esélyt a dolognak és én írtam rá. Mégis ő unt meg hamarabb és nem válaszolt többet.

Már elment a kedvem és türelmem a társkeresőktől szóval többet nem akarok ilyesmit használni ha nem nagyon muszáj.

De az is benne van amit már írtak, hogy nem tudom, hogy nekem előnyömre válna-e ez a dolog szóval nem vagyok biztos magamban.

2024. jan. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!