Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés során miért nem tiszteljük a másikat főleg interneten?
Én már így idősebb fejjel azt gondolom erről, hogy jobb ha nem mond semmit az aki kilép, mert úgyis csak olyan érveket tud felhozni ami az ő szemszögéből látszódik, és csak mélyen megbánt vele. Lehet, hogy egy másik ember egyenesen vonzónak látja azt a "hibát" vagy megbékél vele, vagy elő sem jön, mert minden kapcsolat más.
Elég annyi, hogy ő mást képzelt el, a szerelmet, szeretetet nem lehet kicsikarni.
Az elköszönés nélküli eltűnés meg tényleg gáz, de legalább gyors és egyértelmű lezárása a dolgoknak, majd ha újra felbukkan, mert a többség visszatér, akkor simán lerázhatod.
Én az egész netes társkeresést valamilyen személytelen őrült vesszőfutásnak érzem, mintha azonnal meg kellene hódítani a másikat, vagy megy tovább, és a legapróbb félreértésre már lép is tovább. Volt olyan, hogy már az első beszélgetésnél, írja, hogy lusta írni, de én korábbi tapasztalatok alapján nem mertem feldobni a telefont, erre már le is pattintott. Bár lehet valami biztosítást akart volna rámsózni :) Úgy látom, hogy az emberek mindig keresik a jobbat, ezért senki nem számít nekik, és ha kicsit is jobb az új jelentkező, akkor a régivel már nem foglalkoznak.
Ez az egész viselkedés el is veszi az ember kedvét, és idővel ugyanígy nem fog senkit sem komolyan venni, ahogy azt vele tették.
"Ez az egész viselkedés el is veszi az ember kedvét, és idővel ugyanígy nem fog senkit sem komolyan venni, ahogy azt vele tették."
Rátapintottál a lényegre. Rohamosan terjed ez az egész attitűd, mint valami vírus. Már a pár évvel ezelőtti állapotok és a jelenlegi között is ég és föld hogy mekkora különbség van. Azért aki teheti, az próbáljon meg ember maradni.
En csak azt boritekolom, hogy a sok oszinteseg eveken at kitorolhetetlen nyomot hagy.
De legyen. Nagyon jot beszelgettunk, annyira nem volt senki, aki irant vonzalmat ereznek, hogy kitoltotted az urt. Aztan match lett Edittel es felebredt a remeny. Annyira feleledt bennem a remeny, mint jo ideje soha. Kozepszerunek ereztelek eloszor is, de most mar nem kerdes, beszelgetni se lenne kedvem tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!