Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiben az milyen primitív hogy: "Minek vegyek lakást ha egyszer úgyis meghalok?"
Nekem az egyik haverom akkor mondott egy vicceset amikor ilyen mély spirálba voltam mint ez a csávó akiről itt beszélsz:
"Minek eszel, ha úgyis kisz.rod?"
Ezek nem másak, mint az agynak a negativitásra való hangolódása, ami nyilván azért van mert ki van merülve, stresszes és nem látja a kiutat..
TUdom milyen érzés én is
Magyarországon azért van mindenki "megőrülve" a saját lakás szerzéssel, mert egyszerűen a lakhatás olyan drága máskülönben, hogy ember legyen aki kifizeti. Pl. nemrég jöttki egy cikk, hogy Bp-en már 250 ezer ft az átlagos albérlet. Ha most az ottani átlag fizu nettó 500 körül van akkor is a fele elmegy albérletre (de inkább több ,met a közös költséget és a rezsit is fizetni kell)...
Szóval itt nem véletlenül az a fő cél, hogy minél előbb saját ingatlanhoz jusson az ember.
Viszont ez a fajta gondolkodás, hogy úgyis meghal elég furcsa és értelmetlen. Ennyiből tényleg ne csináljon semmit mert úgyis meghal...
Van előnye annak is ha az ember nincs röghöz kötve, bár egy jó helyen lévő ingatlan nem feltétlenül jelent röghöz kötést, sok esetben inkább passzív jövedelem forrásként szolgálhat.
23 mer az őnerőre gyűjtés meg a hitel nem drága? Nálunk egy mini panel 30 milla.
Sokan nem is tudnak otthon maradni gyűjtögetni pl. Legtöbben az őnerőn csünnek meg.
Én élni akarok nem nyomorogni.
Akkor úgy mondom számomra az élethez szükséges lakás min 120nm.
Ez mért baj?
27 nem baj...te dolgod. Te reagáltál az én kommentemre. Én meg megtehetem hogy nagy lakást bérlek az miért baj((?)).
Átlag Magyar meg nem vesz könnyen házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!