Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiben az milyen primitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiben az milyen primitív hogy: "Minek vegyek lakást ha egyszer úgyis meghalok?"

Figyelt kérdés
És ezt nem viccből mondta hanem tényleg komolyan gondolja.

2024. jan. 28. 22:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
83%
Akkor minek dolgozzon, ha úgyis elkölti, minek egyen, ha újra éhes lesz, nagyon mérgező figurának tűnik.
2024. jan. 28. 22:52
 2/34 anonim ***** válasza:
98%
Minek él ha úgyis meghal?
2024. jan. 28. 22:56
 3/34 anonim ***** válasza:
92%
Depressziós vagy nagyon buta.
2024. jan. 28. 23:12
 4/34 anonim ***** válasza:
33%
Mondjuk,neked ne is vegyen! :D
2024. jan. 28. 23:26
 5/34 anonim ***** válasza:
90%

Ez mondjuk pont az a kategória hogy az ő élete, az ő prioritásai, az ő pénze, az ő lakhatása, NEKEM mi belepofáznivalóm van ebbe?

Ha azt mondaná hogy úgy ámblokk nem éri meg lakást vásárolni az embereknek, hiszen egyszer mindenki meghal, akkor azon már lenne mit kivesézni, de ez a férfi konkrétan csak azt mondta, hogy őt személy szerint nem érdekli hogy legyen saját háza.

Primitívnek inkább azt a hozzáállást tartom, hogy minden ember minden lélegzetvételét véleményezni kell....

2024. jan. 28. 23:29
 6/34 anonim ***** válasza:
84%

Ez kontextus-függő kijelentés.

Nemrég egy gazdasági blogon olvastam azt a megközelítést, hogy valaki eladja a lakását (vagy meg sem veszi) és az árát feléli (luxus nyaralások, hobbik, kulturális programok, éttermezés stb.), hogy tartalmas élete legyen. Illetve nincsenek röghöz kötve, könnyebben költöznek egy jobb lehetőségért. Egyedüli hátrány, hogy a gyerekeknek nem lesz örökség, de azt is megmagyarázták, mert így "életképesebbek" lesznek. Ez is egy megközelítés.

Én konzervatívabb vagyok, nekem kell biztos pont, de tény, hogy 150-200 misit másra is lehetne költeni.

Viszont, ha valaki csak lustaságból mondja, hogy nem kell lakás, mert úgyis meghalunk, akkor az minek eszik, ha úgyis kisz.rja...

2024. jan. 28. 23:54
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
És olyat nem mond, hogy "Minek töröljem ki a seggem, ha úgyis megint szaros lesz?"?
2024. jan. 28. 23:58
 8/34 anonim ***** válasza:
34%
Lol,alapszükségleteket hasonlítotok házhoz.Ne legyetek már ennyire faék szintűek!Majd megnézem a fejeteket,ha igazán megugranak az ingatlanadók. :D
2024. jan. 29. 01:18
 9/34 anonim ***** válasza:
wc papír adó is lesz, ne izgulj
2024. jan. 29. 01:58
 10/34 anonim ***** válasza:
0%
Itt Magyarországon van a legtöbb ember megveszve saját lakással. Ha nyugiba tudja fizetni az albérletet akkor gond sehol.
2024. jan. 29. 03:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!