Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Primitív, vagy bátortalan?
Van egy csaj, akivel régebben ismerkedtünk. Egy tisztázatlan dolog miatt ghostingolt. Néha néha viszont vadonat új (pár órás) profi-ról likeolgat posztokat, ismerősnek jelölget.
Kérdés normális, vagy csak unatkozik a pasija mellett? Esetleg szakítottak, és unatkozik?
Hozzá teszem, jogi karra jár, tehát elméletileg komoly gondolkodású, céltudatos, magabiztos jelleműnek kellene, hogy legyen.
Lol az az utolsó bekezdés egyáltalán nem ok-okozat. Rengeteg jogi karra járót ismerek aki ennek a szöges ellentéte.
Amúgy itt nem is a csajjal van a baj, hanem veled. Ha régen ismerkedtetek, de ghostingolt minek stalkolod most?
Új profil, ismerős nélkül, ráadásul magyar IP címről, idegen országbeli profillal.
Kétlem, hogy annyira menő csávó lennék, hogy egyből engem talál meg. Olyan nagyon átlátható.😁
Nem stalkolom, csak ha valaki ismerősnek jelöl, ismeretlenül likéol egy bejegyzésem, szeretek utánajárni ki, és miért.
Az IT világa pedig egyszerű mint a pofon, főleg, ha értesz hozzá. Tehát akkor ki is a hunyó?
Likeból nem, de van még számtalan megoldás. Maradjunk annyiban, hogy azonosítva van. 😁
Ezt amúgy ha nem allami titok írd már le privátban, mert nagypn érdekelne :D
IT-s vagyok, de ilyenről még nem hallottam. Jó mondjuk nem is érdekelt annyira, de mostmár egyre érdekesebb 🤣
Nem államtitok, de ha nem tudsz ennyit a közösségi médiáról, akkor inkább engedd el a történetet.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!