Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiben az milyen primitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiben az milyen primitív hogy: "Minek vegyek lakást ha egyszer úgyis meghalok?"

Figyelt kérdés
És ezt nem viccből mondta hanem tényleg komolyan gondolja.

2024. jan. 28. 22:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%
Minek fáj az neked, kérdező? Talán az a bajod, hogy nem tudod betenni a s.ggedet a pasi lakásába?
2024. jan. 29. 06:26
 12/34 anonim ***** válasza:
49%

10.

Na ja, egészen addig, amíg egy random nap nem közli a főbérlő, hogy "Na, akkor a jövő hónaptól lehet szépen kidöcögni a lakásomból" és onnantól lehet nem találnak másikat vagy csak nagyon rossz feltételekkel.

2024. jan. 29. 07:06
 13/34 anonim ***** válasza:
67%

12 akinek van rá rendesen pénze az hamar talál másik albérletet ami megfelelő. Én is megoldottam gyerekkel, kutyával...extrán nehéz.

"Jövő honaptól"...olyan albérlet kell ahol van szerződés, akkor nincs ilyen hogy csak úgy kirak.

2024. jan. 29. 07:28
 14/34 anonim ***** válasza:
24%

13.

Bármikor kirakhat, maximum visszakapsz a pénzből valamennyit.

Illetve 20-30 évesen még móka az albérletezés, ismerek olyat, aki eszerint is élt, aztán 60 felett elkezdett kínlódni miatta, hogy megint költözés, sosem érezheti sajátjának, amiben él, bármikor az utcán találhatja magát.

2024. jan. 29. 07:40
 15/34 anonim ***** válasza:
52%
14 kinek mi...van akit ez nem érdekel. Engem se, akiről a kérdés szól se...
2024. jan. 29. 07:44
 16/34 anonim ***** válasza:
23%

15.

Hihi, de rá fogsz kúrni. De akkor nem itt gyakorin visítani majd!

2024. jan. 29. 07:45
 17/34 anonim ***** válasza:
63%
16 🤣🤣🤣
2024. jan. 29. 07:49
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ne vegyen. Nekem nem fáj hogy neki nincs.
2024. jan. 29. 07:51
 19/34 anonim ***** válasza:
56%

Tényleg, minek vegyen?

Nekem van örökölt alapvetően agglomeráció, csendes környék, értsd: ha nincs autód nem tudsz közlekedni, ha van autód, akkor meg a dugó miatt nem tudsz közlekedni :D

Egy percet nem laktam ott, gyak. külföldön élek 8. éve.

Ha vettem volna lakást, mert mondjuk 28 évesen összejött volna hitelre egy, akkor b.szhattam volna a külföldi melót, cserébe ott ragadtam volna Mo-n.

Öcsémnek van lakása hitelre, jönne ki melózni, mert jobb a fizetés, de nem tud, mert a lakást nem tudja kiadatni, ott hagyni meg nem akarja hogy pusztuljon.

2024. jan. 29. 08:02
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

14-es, olyan nincs, hogy holnapután elmész innen. :D

Tudom, szeretik ezt hangoztatni, akik életükben nem albérleteztek, de ez bromság.

Normális szerződéssel téged nem pakol ki ;)

2024. jan. 29. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!