Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miért nehezebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
60- igen, ezt mondom. Tehát nem mindig. Csak, ha őt már eleve választotta a férfi!
2024. jan. 29. 14:47
 62/69 anonim ***** válasza:
88%

A nő miből válasszon ha senki sem megy oda hozzá? Ez olyan szituáció mint amikor a férfi hiába választ nőt ki ha elutasítja.

Én komolyan nem értem, hogy miért írják a férfiak, hogy nekik nehezebb amikor ez egyal nem igaz.

2024. jan. 29. 15:06
 63/69 anonim ***** válasza:

62

Ha nem megy oda hozzá pasi, akkor még mindig tud a nő kezdeményezni, vagyis legrosszabb esetben ott van, ahol egy pasi.

2024. jan. 29. 15:36
 64/69 anonim ***** válasza:
Hát igen, de akkor miért van úgy beállítva, hogy a férfiaknak nehezebb amikor hamis az állítás?
2024. jan. 29. 15:38
 65/69 anonim ***** válasza:
30%
Nem egészen mert a fiuk mint énis azt a lányt akarják akiket ő vadászik le ő néz ki. Ha egy csaj odajön nálam már el is ment az érdeklodes.
2024. jan. 29. 15:39
 66/69 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen most felvihogtam esküszöm.

Szóval összevetve az is baj ha a nő megy oda hozzád meg az is ha nem megy, vagy elutasít. Szép.

Én nem értem hogy mitől megy el a kedved amikor csak hozzád megy beszélgetni. Mert oké ha rád mászik, erőszakos tényleg.

De attól, hogy ő teszi meg az első lépést neked a másodikat kell és lehet a harmadikat meg a negyediket is.

Te hol élsz drága, álomvilágban?

2024. jan. 29. 15:43
 67/69 Barito ***** válasza:
0%

64-es: "Hát igen, de akkor miért van úgy beállítva, hogy a férfiaknak nehezebb amikor hamis az állítás?"

Nem nem hamis, tényleg nehezebb?

Kinek könnyebb? Az álláskeresőnek az interjún, vagy az interjúztatónak?

2024. jan. 29. 18:53
 68/69 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőnek, egyiknek meg kell felelnie míg a másiknak a sok jelölt közül kiválasztani a legjobbat a pozícióra.
2024. jan. 29. 19:17
 69/69 Barito ***** válasza:
0%
Kedves előző, nyilvánvalóan az interjúztatónak könnyebb, hiszen ő van "felül" ő a döntő, neki csak válogatnia kell.
2024. jan. 29. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!