Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miért nehezebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
89%
27- én is találkoztam ilyen pasival, igaz, csak randizgatás erejéig. Én is azt éreztem, hogy a nagy intelligenciája már a vonzalom rovására megy. Nem jó mindent agyból magyarázni.
2024. jan. 28. 16:12
 32/69 anonim ***** válasza:
81%
Azt kéne felfogni, hogy mindenkinek vannak vágyai, igényei és aszerint kéne ismerkedni, párba állnia valakivel. Ami nem megy egyről a kettőre, az ember fejlődik, tanul és majd talán egyszer sikerrel jár.
2024. jan. 28. 16:16
 33/69 anonim ***** válasza:
0%

26

Nézőpont kérdése, hogy ki szerint mi igénytelen. Viszont ezt akkor is lehet válogatósnak nevezni, akárhogy is van. Viszont az alapfeltevéssel te is egyet értesz, hogy 100-ból 2 tetszik a nőknek, és most ugyebár külsőről beszéltünk.

Hogy kinek a hibája? A biológiának, a nők nemzési módszere az, hogy a minél jobb férfitől legyen gyerek, ugye ez az evolúció miatt ilyen (szokás még hipergámiának is hívni), mert korlátozott számú leszármazott lehetséges. A férfiak módszere pedig a minél több utódnemzés, mert nekik meg az éri meg evolúciósan, mert úgy tudják a legnagyobb valószínűséggel tovább adni a génjeiket. Persze az enbernél lényeges tényező a gyereknevelés, de az a homo sapienseknél nagyon sokáig a törzs közös feladata volt, nem csak a szülőké.

Szóval összességében a párválasztásban az emberek ösztönlények evolúciós okok miatt, ami a mai társadalomban így csapódik le

2024. jan. 28. 16:17
 34/69 anonim ***** válasza:
80%

33, sehova nem vezet az, hogy ha evolúciós elméletekkel magyarázod, hogy miért nem törlöd ki rendesen a segged, vagy miért nem vágatsz magadnak normális frizurát.

Talán ezért nehéz a férfiaknak. Mert az ősemberig visszanyúlnak, hogy megmagyarázzák, miért nem kell fejlődniük.

2024. jan. 28. 16:21
 35/69 anonim ***** válasza:
71%

#33:

Ez a buta fajta gondolkodás miatt a férfiak egy része mégcsak nők közelébe se jut.

Már nem törzsekben él együtt a fejlett országokban az emberiség, minden az ég adta a világon a kezünkben van ami által előre kéne haladnunk és mégse nagyon sok ember nemeket nem nézve nem használja ki a lehetőségeit.

Erről nem az evolúció/biológia tehet hanem az emberek önmaguk.

A nőnek hiába tetszik 50 férfi a 100-ból ha 1-el jön össze, vagy egyikkel se, mert 1-nek se jön be és a férfi ugyanúgy jár.

Nem nehezebb a férfiaknak egyáltalán, csak más/hasonló elvárásokat támaszt eléjük a társadalom.

2024. jan. 28. 16:27
 36/69 anonim ***** válasza:
12%

34, 35

Akármennyire támadtok be én nem a férfiakat védem, nem mondtam hogy nekik nehezebb. Viszont nem értem miért kéne a több százezer éves evolúciós emberekbe ivódott ösztönt ignorálni? Pár ezer év nem elég, hogy szignifikáns változás lépjen be, márpedig az ember alapvetően ösztönlény. Persze gondolkodni tud, de és vannak nem ösztönös dolgok, de a vonzalom az pont nem ilyen, nem véletlenül érzés a szerelem, nem pedig döntés. Nem kéne az evolúciót és a pszichológiát tagadni, csak azért, hogy valakit megpróbáljatok meghazuttolni, mert azt hiszitek ellenetek beszél

(btw, kitörlöm a seggem rendesen, bár nem szoktam másoknak mutogatni, így nem tudja senki ezt alátámasztani, nem tudom arrafele mi a szokás XD)

2024. jan. 28. 16:37
 37/69 anonim ***** válasza:
63%

"Gondold el, nőként kb csak abból válogathat, aki odamegy hozzá, ilyen szempontból kötöttebbek a lehetőségei, mint egy férfinak, aki ahhoz megy oda, akihez akar"

Termeszetesen, a noknek jogilag meg van tiltva, hogy kezdemenyezzenek barkinel is, es 20 ev fegyhazzal buntetik, ha megis......

39F incel

2024. jan. 28. 16:40
 38/69 anonim ***** válasza:
83%

#36:

De a magvak szórása ide-oda egyenértékű azzal, hogy az ide-oda engedi-e a magvak szórását!

A férfi és nő vonzalom, szerelem esetén lefekszik egymással, de bakker attól még nem biztos, hogy gyermeket akarnak, vagy csak az egyik szeretne.

Hah, már csak ha abból indulunk ki, hogy a kislányok általában babakocsit tologatnak - azzal játszanak bennük van az anyai ösztön, de a fiúk kisautókat tologatnak.

A férfiak inkább nem akarnak mégcsak komoly kapcsolatot sem nemhogy gyermeket míg a nők átlagosan nézve mindkettőt akarnák tini koruk óta.

Akkor milyen biológia/evolúció az, hogy a férfi szórni akarja a magvait amikor igazából csak kefélni akar felelősség, elkötelezettség nélkül nagyon sok esetben???

2024. jan. 28. 16:43
 39/69 anonim ***** válasza:
48%
36, akkor te hordj "még majom vagyok" táblát, és menj az állatkertbe ismerkedni.
2024. jan. 28. 16:45
 40/69 anonim ***** válasza:
26%

36

Tekintve, hogy fogamzásgátlás nem valami régóta létezik, és a szex elsődleges célja a gyereknemzés, ezért eleve az, hogy szexelni akarnak az az ösztön a gyereknemzésre. Az, hogy tudatosan nem akarnak gyereket már egy más kérdés - eleve most a fogamzásgátlás miatt tehetik meg. Amúgy meg mint mondtam, régen a törzsi időkben ez nem volt probléma, mert közösen nevelték a gyerekeket, manapság ez sokkal kevésbé működik, mert nem tudsz felnevelni több száz gyereket (eleve, sokkal kisebb a csecsemőhalandóság, de az most mellékes ebből a szempontból). Szóval nem teljesen értem, hogy most mi a probléma, nem azt mondtam, hogy teljesen mindent öszönt alapon csinálunk, hanem hogy alapvetően ösztönlények vagyunk, akik tudnak gondolkodni is. Ha annyira felül írnánk az ösztönt, akkor nem is lenne vágy a szexre

2024. jan. 28. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!