Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miért nehezebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, 40 a 38-nak ment

39

Nagyon eszes visszavágás!

2024. jan. 28. 16:50
 42/69 anonim ***** válasza:
57%

"Nincs jelentős férfitöbblet egy korosztályban sem."

De. Az idős korosztályban valóban igen jelentős a nő többlet.

2024. jan. 28. 17:00
 43/69 anonim ***** válasza:
84%

Miért? Nehezebb?

Kétlem.

Ha egy nő párt talált, akkor egy férfi is.

2024. jan. 28. 17:01
 44/69 anonim ***** válasza:
86%

Baszki, de attól, hogy feláll minden 5. nőre nem mászhatsz rá ha ők nem engedik neked.

Ezért nem lehet a magvakra hivatkozni. Leírod, hogy tudunk gondolkodni és mégis ösztönökkel jössz elő.

Igen az emberiség legnagyobb "feladata" a szaporodás bárhonnan is nézzük, de akkor se jelenti azt, hogy aki szerelmes az csak azért szexel alapjáraton, mert gyermeknemzés a cél a mai mentalitás/fejlődés gyanánt. Persze egyfajta szemszög a szaporodás, de manapság az ész felülírja az ösztönt.

Ha az lenne "beprogramozva" az emberiségnek, hogy egyetlenegy emberrel vagy életed során akkor azzal takaróznál?

2024. jan. 28. 17:04
 45/69 anonim ***** válasza:
5%

A nőknek álmai vannak, sokszor irreálisak, amit rávíetítenek a férfira, mivel a pasi nem olyan, így a nők fanyalognak. Ráadásul a női egyenjogúság - a ló túlsó oldalára átesve - ma már női királylánykomplexussá alakult.

Konkrét példáim vannak egy barátomtól, aki hiába tett meg mindent, a nőnek gyereke is volt, a barátom beilleszkedett a rendszerbe, foglalkozott a gyerekkel, figyelmes volt, mindenben helytállt, ezzel szemben a nő olyan stílust megengedett magának, semmi meghittség, minden csak a nőről és a gyerekéről szólt, közösen vetek házat, a barátom mégis alig vihetett be a közös házba személyes holmit, meghittség nuku, kettesben lét max havi egyszer. És a dolog teteje, hogy a csaj dobta a srácot, a kapcsolatuk 1,5 év volt.

Másik: ugyanez a srác (40es férfi, az egyik legjobb haver/barát) próbál ismerkedni, átküldött egy érdekes beszélgetést:

F: Szia, ha megint van kedved, talizhatunk elvárások nélkül. Mozi vagy ilyesmi.

N: Nem szimpatikus, hogy feltételt szeretnél kikötni. Ha egy férfi akar, az küzdjön, nem gondolnám, hogy szükséges megalkudnom és kitüntetettnek érezni magam, hogy valaki foglalkozik velem a saját kikötései mellett. Nő vagyok, nem pincsikutya. Ha szeretnél megismerni, akkor tegyél érte.

No pintyőkének mennyire szaladt el a paci? Az ilyen nőből hogyan lesz egy igazi szövetséges TÁRS?

Ott azért úgy van mentális baj a toronyba.

2024. jan. 28. 17:06
 46/69 anonim ***** válasza:
0%

44

Előnyös lenne, ha nem úgy állnál hozzá, hogy csak ösztön lehet, vagy csak gondolkozás. Van mind a kettő, igen, ösztön is. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de ez van, az emberek ugyanúgy állatok, mint az állatok. Sok esetben az ész nem írja egyébként felül az ösztönt, erre sok példát lehet mondani, de pl. ha nagyon szomjas vagy, akkor a koszos vizet is megiszod, pedig az eszeddel tudod, hogy az valószínűleg csak ront a helyzeteden. Nyilván ez egy szélsőséges eset, de azt mutatja, hogy igenis van amikor az ember ösztönből megy

Ezt a takarózást nem értem? Miben takarózok? Ha az fejlődött ki, hogy igazi monogámia van, akkor az emberek életre választanának párt, de látjuk, hogy nem ez történik (egyébként vannak olyan madárfajok, amik így csinálják, tehát ez is működőképes stratégia)

2024. jan. 28. 17:23
 47/69 anonim ***** válasza:
72%

Az, hogy te mindent megteszel azért, hogy ne halj meg az miért egy lapon említendő a szaporodással, amikor már annyian vagyunk a Földön, hogy inkább kiirtanak minket, vagy bevezetik, hogy maximum egy gyereke lehet minden párnak?

Ráadásul aki öngyilkos akar lenni az öngyilkos is lesz és hiába a szervezete harcolna ellene akkor is meghal.

Én tőlem legyen ez ösztön, meg az, hogy még mindig állatok vagyunk ha neked ettől jobb, de nincs az akkor se olyan szinten mint ahogyan elő próbálod adni miszerint a férfi hadd dugdossa bele még a guruló almába is mert hát szórni kell a magvakat a nő meg várja a megfelelő egyedet utódnemzésre mert azon már rég túl vagyunk tudtommal.

2024. jan. 28. 17:31
 48/69 anonim ***** válasza:
0%

47

Te most nekem válaszoltál? Mert ha igen, akkor olyanokat látsz bele a mondandómba, ami nincs ott. Én nem tudom, hogy mikor beszéltem öngyilkosságról, lehet valami választ töröltek? Hol beszéltem arról, hogy minden férfinek fűt-fát meg kéne dugnia? De komolyan, mutass már rá, mert egyáltalán nem ezt mondtam. Mintha valami képzelt emberrel vitazkoznál aki csak a fejedben létezik

2024. jan. 28. 18:34
 49/69 Barito ***** válasza:
0%

20-as: "A férfinek az első lépést kell megtenni, utána már két emberen múlnak a továbbiak."

Pont hogy nem! Akkor csak a megkeresett félen múlik, h lesz-e kapcs.

2024. jan. 28. 20:37
 50/69 anonim ***** válasza:
60%

"Pont hogy nem! Akkor csak a megkeresett félen múlik, h lesz-e kapcs."

Hisz a megkereső már igent mondott azzal, hogy megtette a lépést. Két igen kell egy kapcsolathoz.

2024. jan. 28. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!